Доставка

Уважаеми клиенти, www.spyboar.com е интернет сайт, на който може да се разгледа каталог на продуктите, които предлагаме. Снимковият материал ще ви насочи при търсенето на конкретен продукт. Всеки продукт е максимално подробно описан, за да може да се запознаете напълно с неговите технически данни и функции. Основната ни дейност е продажба и ремонт на цифрови камери, електронни фидери и всички аксесоари свързани с тяхната работа.
Предлагаме и продукти свързани с лов, къмпинг и други видове хоби.
Благодарим Ви, че разглеждате нашия виртуален каталог. Разполагаме с две опции за доставка и заплащане.

1. Основният метод на Доставка на продукти от www.spyboar.com до всяка точка на България е с куриер. Заплащане на стоката става с наложен платеж при получаване на пратката. Сумата за доставка се определя от куриера. Ние не добавяме никаква стойност за транспорт от обявените от куриерите цени. Доставката, на закупена от нас стока, се извършва в рамките на 48 часа. Има продукти които са доставят само, чрез предварителна заявка. Транспортът на продукти, които са изчерпани или са по заявка, се извършва между 3 и 30 работни дни.

Забележка: Клиентът има право да разопакова стоката пред служител на куриерската фирма, за да провери съдържанието. Ако бъдат открити несъответствия в продукта, описан в сайта, клиентът има право да върне обратно стоката, като клиентът не дължи суми за транспорт в двете посоки.

2. Свържете се с нас, за да обсъдим удобен за вас метод на доставка и заплащане.

email:  [email protected]

email:  [email protected]

skype: spyboar

тел: 0988366155 – телефон за поръчки

кликни за връзка с нас

Skype Статус
Затвори