За магазина

За Магазина

Електронен магазин Spyboar – www.spyboar.com e собственост на „Форесткам“ ООД. www.spyboar.com е виртуален магазин, специализиран основно в продажбата на цифрови ловни камери (фотокапани), електронни хранилки и нестандартни аксесоари за лов.
Опитът ни в използването на ловни камери и електронни хранилки датира от 2007 година. Заснемането, наблюдението и грижата за дивите животни са хоби, желание и страст за екипът на www.spyboar.com, превърнали се в професия.
Липсата на информация на българския пазар относно ловните камери, неправомерните данни и заблуждаващите параметри от страна на производителите допринесе за създаването на www.spyboar.com, чиято цел е да предостави, ясна и честна инфомрация.
Този сайт има не само търговска, но и информативна цел. Само тук можете да получите точна, коректна и ясна информация за реалните способностите и параметри на ловните камери и електронни хранилки.
Сайтът е предназначен за хора от различни сфери, като по специално за хора с интереси във фотолова, природозащитници, любителите на природата и къмпинга. хобисти, както и всички хора, занимаващи с любителски и професионален лов.

Създадени са секции, в които всеки може да открие нещо интересно.

www.spyboar.com e елетронен магазин, в който може да намерите:
Цифрови ловни камери, фотокапани със mms функции, фотокапани с email и видео функции, хранилки, електронни хранилки, аксесоари за ловни камери, HD екшън камери с висока резолюция, шатри, дървени поставки за трофей, прожектори, слушали за лов, активни антифони, радиостанции, възпитателни електронни каишки за кучета, различни фенери и прожектори за лов, специални преносими светила.

Адрес на управление:
гр.Троян, ул. Стара Планина №12
МОЛ: Лъчезар Лазаров
ЕИК: 203712649 / БУЛСТАТ: BG203712649

Гаранционен и следгаранционен сервиз:
Адрес за кореспонденция:
гр.Троян, ул. Стара Планина №12
тел: 0988366155
email: [email protected]

 

Начини на плащане:

1.Наложен платеж:
Заплащате стоката на куриераската фирма в момента на получаване
2.Плащане по банков път:
Плащане на: Форесткам ООД
Банка: Юробанк България АД
BIC код: BPBIBGSF
IBAN: BG66 BPBI 7928 1064 444701
Основание: Фактура номер xxxx
3. Плащане с Paypal:
Заплащате чрез виртуална банка на email: [email protected]

кликни за връзка с нас

Skype Статус
Затвори