Как да си направя подходящ съд за електронна хранилка?

Как да монтираме собствен контейнер към електронна хранилка сами?
Може да разгледате по-долу инструкция за това, как да си направите хранилката с контейнер (в този случай е използван 30-литров бидон). Първа стъпка – снабдявате се с необходимите материали и инструменти, като за целта ще Ви трябват: бидон (избран е 30-литров полипропиленов) или съд по избор, който да събира желаното от вас количество храна, електронна хранилка за големи съдове, маркер, бормашина, бургия 6 мм и пила.

Втора стъпка – намирате центъра на съда и очертавате с маркера. След това очертавате големия отвор, като използвате за шаблон металната фуния, която е в комплекта на хранилката. Правите отворите, като използвате пилата за заобляне на големия отвор.
Готов отвор на съд за електронна хранилка
Трета стъпка – след като отворите са готови, закрепете металната фуния от вътрешната страна на бидона. Използвайте хранилката като шаблон и разчертайте там, където ще бъдат другите три отвора.

Поставена фуния в бидона за хранилка
Четвърта стъпка: Затегнете всички болтове и гайки и ще получите готовото изделие. Болтовете, гайките, шайбите и металната фуния са в комплекта на хранилката.

кликни за връзка с нас

Skype Статус
Затвори