тел.: 0988366155 email:[email protected]

Общи условия

Общи условия на СПАЙБОР ЕООД

1. Общи условия на електронният магазин.
Ползването на електронният магазин на „Спайбор“ EООД с адрес www.spyboar.com и на стоките и услугите, предлагани в него от „Спайбор“ EООД, представлява признаване, приемане и съгласие на потребителя с настоящите условия, независимо дали ползването се извършва от самия потребител или е представляван от друго физическо или юридическо лице.
Потребителят е длъжен да преустанови ползването на този електронен магазин, при несъгласие с общите условия.
При ползването на този електронен магазин, потребителят се задължава да спазва настоящите общи условия, както и всички други условия, постановени от законодателството на РБ и международното законодателство, дори те да не са изрично упоменати в настоящите условия.
„Спайбор“ ООД предоставя възможност на потребителя да се запознае с настоящите общи условия и не носи отговорност, ако потребителят не го направи.
„Спайбор“ ООД си запазва правото да променя общите условия по всяко време, като съответните промени ще бъдат публикувани на адреса на електронния магазин: www.spyboar.com.
Електронният магазин, неговото съдържание, включително материали, публикувани на електронен адрес www.spyboar.com са обекти на интелектуална собственост и съгласно Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) и Разпоредбите на ЕС се намират под закрилата на законите на Република България, Европейския Съюз и други международни нормативни актове.
Електронният магазин съдържа материали, названия или търговски марки, които могат да бъдат собственост на други фирми, организации и сдружения и които също са защитени от законите за авторските права и за търговските марки.
Съдържанието на сайта www.spyboar.com не може да се използва, копира и разпространява без изричното съгласие на „Спайбор“ EООД.
Всяка неоторизирана употреба на съдържанието може да наруши авторски права или други законови разпоредби. Използването на каквото и да е съдържание, освен това, което не противоречи на настоящите правила и условия за ползване, без писменото разрешение на собственика на съдържанието, е изрично забранено.
Вашият достъп до www.spyboar.com и съдържанието му не може да бъде тълкувано като придобиване на лицензи или други права за ползване на интелектуалната собственост, търговските марки или фирмени знаци, намиращи се в www.spyboar.com без предварителното писмено разрешение на техния собственик.

2. Конфиденциалност на данните
„Спайбор“ EООД гарантира пълна конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, като декларира, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, които са както следва:
-установяване на контакт с потребителя при уточняване подробности около поръчката и/или начините за нейната доставка и заплащане;
-попълване на предоставените от потребителя данни при издаване на информационна бланка за клиента относно поръчката;
-попълване на предоставените от потребителя данни във фактура и/или проформа фактура;
-попълване на предоставените от потребителя данни в гаранционна карта, съпътстваща закупеният продукт (ако продукта е с гаранция)

3. Съгласие за покупка
Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и „Спайбор“ EООД започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки и/или услуги от „Спайбор“ EООД през електронния магазин на адрес www.spayboar.com.

4. Начало на изпълнение на поръчката
Изпълнението на поръчката започва от момента на постъпване на поръчката. Aко поръчката е направена преди 16:00 часа в деня на закупуването, тя ще бъде обработена на същия ден. Ако поръчката е изпратена след 16:00 часа или в неработен за фирмата ден или в извън работно време, то изпълнението й ще започне на следващия работен ден или в началото на следващата работна седмица. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между подаването на заявката от страна на потребителя до нейната доставка, Потребителят заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

5. Промяна или отказ от поръчка
Потребителят има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на два часа от заплащането на стоката към „Спайбор“ ЕООД. При промяна на поръчката Потребителят не се задължава със закупуването на стока на същата стойност, както и стока от същата марка. Ако е издадена фактура, същата се анулира или се издава кредитно известие. Ако сумата е заплатена, тя се възстановява на потребителя. Ако стоката е при потребителя и той вече се е отказал от нея. Потребителят е длъжен да върне стоката обратно на „Спайбор“ ЕООД, както и да заплати транспортните разходи на стоката в двете посоки.

6. Проследяване на пратка
„Спайбор“ EООД се задължава да следи придвижването на стоките след предаването им на куриерската компания. Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, оставащото време до доставката и номера на товарителницата. В случай на забавяне на доставката по вина на куриерската компания „Спайбор“ EООД се задължава да уведоми потребителя веднага щом бъде получен сигнал за забавяне от страна на куриерската компания. Всички пратки са застраховани върху цялата обявена стойност и в случай на загуба от страна на куриерската компания „Спайбор“ EООД се задължава да изпрати повторно пратка.

7. Доставка
Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка, или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителя получава стоките с гаранционна карта (ако закупената стоката има гаранция).
Срокът за доставка на поръчаните стоки/услуги е 48 часа в работни дни от датата на плащане, в случай, че стоката/услугата е в наличност, ако желаната стока не е налична и/или е с други, изрично упоменати срокове за доставка, то потребителят ще бъде уведомен при постъпване на поръчката за срока на възможната доставка.
Публикувана е информация за цените за доставка на www.spyboar.com.

8. Отказ от получаване на пратка
Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на четиринадесет работни дни считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в документацията на куриерската компания, с която работи „Спайбор“ EООД. Потребителят е задължен да заплати доставката на стоката обратно до адрес посочен от „Спайбор“ EООД. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, изобщо да не липсват нищо от това с което е била придружена.„Спайбор“ EООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6.

9. Рекламация
Рекламации относно закупени от „Спайбор“ EООД стоки се приемат, ако те са направени своевременно в рамките на четиринадесет работни дни, като фирмата се ангажира със записването им във съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП. Приемат се рекламации на стоки, които нямат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват стикери за лиценз, както и компоненти от стоката.

10. Инструкции за безопасност
Преди употребата на всеки един артикул, потребителят е длъжен да се запознае с приложените към продукта специфични условия за безопасна работа на подукта. При неспазването им „Спайбор“ ЕООД не поема отговорност за причинени щети и нарушена гаранция поради неправилна експлоатация на закупен от електронния магазин продукт.

11. Гаранция
Гаранцията е валидна при спазването на условията за експлоатация на съответната стока и не включва проблеми, предизвикани умишлено и/или по вина на потребителя на съответния продукт.
Гаранцията на стоките и услугите, предлагани от електронния магазин на „Спайбор“ ЕООД е в съответствие с гаранционните срокове, предоставяни от производителя.

 

 

кликни за връзка с нас

Skype Статус
Затвори