Полезна информация за шатра

Обичате да ходите на къмпинг, да се събирате с приятели във Вашата градина, да посещавате различни красиви местности, подходящи за пикник или плаж? Ако е така, то непременно знаете, че невинаги метеорологичните условия могат да бъдат предвидени и човек лесно може да се окаже без подслон сред природата, когато духа силен и студен вятър, вали проливен дъжд или пък пече жарко слънце. Не позволявайте на времето да провали плановете ви – подсигурете се с шатра, на която може да разчитате в дългосрочен план и която бихте използвали при най-различни поводи.

Spyboar Ви предлага разнообразие от шатри, всяка от които е съобразена с Вашите нужди и финансови възможности. Нещата, които е необходимо да съобразите, преди да предприемете покупка на шатра, са следните:

  • Преценете за какви мероприятия ще я използвате (къмпинг, риболов, пикник или просто за Вашия двор) и съответно на какви метеорологични условия може да бъдете изложени.
  • Съобразете избора си и с това приблизително колко души искате да се съберат под Вашата шатра – дали ще я използвате само със семейството си, или с по-големи компании, и така преценете колко голяма шатра Ви е нужна.
  • Помислете дали сте готови да инвестирате повече пари за продукт от по-висок клас, който ще Ви гарантира възможно най-добро качество, ще Ви служи по-дълго време и ще има по-широка приложимост.

    Тук ще видите снимка на шатри закупени от нашия сайт предоставени от наши клиенти

  • Шатри 3х3 и 3х6

Ако търсите шатра, подходяща най-вече за Вашата градина или когато сте на плаж, а в някои случаи и на къмпинг сред природата, можем да Ви предложим Сгъваема шатра тип хармоника, с размери 3 × 3 м.градинска шатра 3х3 м Тя е изключително удобна, компактна и лесна за употреба и пренасяне в сгънато положение. С нея пестите време и усилия, тъй като се сглобява точно за 2 минути. Тази шатра е добър избор, ако търсите начин да се предпазите от слънце, но не и от вятър и силен дъжд. Предлага се в три цвята – зелено, синьо и бяло, на цена от 190 лева.

Ако обаче Ви трябва по-ефективна защита от дъжд и силен вятър, добро решение е Шатрата със страници Coleman Instant Pavillon Screenшатра coleman instant pavillon screen която също може да закупите от нашия сайт. Тя е с по-големи размери: 4,6 м x 3,96 м – широчина и 2,13 м – височина. Благодарение на иновативната система Instant, можете да я сгънете и разгънете точно за 1 минута. Гарантира предпазване както от вредните UV лъчи, така и от досадните насекоми, тъй като всяка от шестте й стени е снабдена с мрежести панели. При наличие на по-силен вятър също можете да бъдете спокойни – предвидена е система за устойчивост. Покривалото е фабрично прикрепено към нея чрез свързаните помежду си стоманени рейки. Изработено е от 100% дишащ полиестер с лепени шевове, което е задължително условие за добро качество. Към този модел шатри са предвидени два входа, разположени фронтално, които можете лесно да регулирате с помощта на ципове. Можете да закупите този модел на цена от 340 лева.

Следващото ни предложение е от по-висок клас – Алуминиева градинска шатра с размери 3 м х 3 м.алуминиева градинска шатра 3х3м Благодарение на стабилната си и устойчива на всякакви метеорологични условия конструкция, тази шатра е особено предпочитана и е подходяща както за поставяне във Вашата градина, така и за използване по време на къмпинг, пикник или плаж. За Ваше удобство, и този модел може лесно да се сгъва и пренася, не изисква много усилия да се разпъне, а конструкцията е сравнително лека. Изработена е от непромокаем плат (водоустойчив полиестер), което Ви подсигурява защита по време на проливен дъжд. Най-голямото предимство на този модел обаче е алуминиевият корпус на скелето, който го оскъпява, но гарантира високо качество и здравина. Тази градинска шатра се състои от две страници с прозорци, като има възможност да бъдат добавени още две, които се закупуват отделно. Цената й е 380 лева.

Ако търсите шатра с по-големи размери, която да поставите във Вашата градина, да вземете със себе си, когато Ви предстои дълъг ден на плажа и искате да се скриете от силното слънце, а защо не и когато сте на риболов с приятели или на събор с ловната дружинка – препоръчваме Ви нашата Сгъваема шатра тип хармоника с размери 3 x 6 м с 3 броя страници.шатра тип хармоника 3х6м с 3 бр. страници Размерите не бива да Ви притесняват – сглобяването ще Ви отнеме най-много 8 минути, лесно е и няма да са Ви нужни допълнителни инструменти. Тази шатра е снабдена с три страници с прозорци, а височината й може да се регулира на три нива – в зависимост от Вашите предпочитания. Покривната част е изработена от стомана, а рамковата – от метал. Платът е непромокаем (водоустойчив полиестер) в тъмносин цвят, което я прави подходяща и за дъждовно време, но не и за силен вятър. Цената на тази шатра е 420 лева.

Отново се връщаме към марката Coleman, за да Ви предложим елегантната и удобна Шатра EVENT SHELTER, която покрива 20.25 м2.шатра Event shelter Тя ще Ви осигури идеална защита от слънце, дъжд и силен вятър, ще Ви спести време и усилия, тъй като се разгъва изключително бързо и лесно и ще Ви позволи да се насладите на природата, сред която се намирате. Дизайнът на тази шатра позволява поставяне на допълнителни стени, ако е необходимо, а при нужда лесно могат да се свържат няколко шатри от този модел една към друга. Това я прави подходяща както за Вашата градина, така и за най-различни мероприятия на открито. Рейките й са от стомана, а платът е водоустойчив полиестер с прозрачно полиуретаново покритие. Включен е и индивидуален сак, в който можете да я съхранявате и носите със себе си навсякъде, където бихте имали нужда от „подвижен покрив”. Може да я закупите от нашия сайт на цена от 430 лева.

Ако търсите голяма шатра, която да бъде още по-просторна, в същото време удобна за пренасяне, лесна за сгъване и разгъване и най-вече здрава и устойчива на всякакви метеорологични условия, няма да съжалявате, ако закупите нашата Алуминиева сгъваема шатра с размери 3 м х 6 мсгъваема шатра 3х6м Тя ще бъде Ваш верен спътник дълги години, с нея ще можете да проведете приятен къмпинг, на който да се чувствате абсолютно спокойни и защитени. Това, с което се отличава от останалите модели, е не само големината, но и изработката – алуминиевите рейки гарантират качество, здравина и стабилност където и да се намирате. Защитена е с непромокаем плат (водоустойчив полиестер) в тъмносин цвят. Максималната височина за преминаване е 2,1 м, като може да бъде регулирана на три нива. Също като модела от 420 лева, тази шатра се състои от три страници с прозорци, а лицевите могат да бъдат поръчани отделно. Може да Ви се струва, че двата модела не се различават, но приликата им е само във външния дизайн. Всъщност оскъпяването на този продукт идва от алуминиевия корпус, за който вече споменахме. Всеки къмпинг любител е наясно, че алуминиевите рейки са най-надеждни и означават, че продуктът е от висок клас. Така че можете да бъдете сигурни, че закупуването на алуминиева сгъваема шатра е инвестиция, за която няма да съжалявате след години. Цената й е 610 лева, а насладата от подобен висококачествен модел – безценна.

 

 

 

кликни за връзка с нас

Skype Статус
Затвори