Garmin XERO™ A1/A1I мерник за лък

Garmin XERO™ A1/A1I мерник за лък

Никога досега не сте виждали такъв мерник за лък. Той измерва компенсираното под ъгъл разстояние до вашата цел и осигурява LED щифт за изстрела.

видима на слънчева светлина трансфлективна памет в пиксел (MIP)
Garmin XERO™ A1/A1I мерник за лък
Марка Garmin
SKU 05GAR12310
Напиши ревю
1 565,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Няма друг мерник за лък като този

  • Дигитално мерник за лък автоматично измерва разстоянието до целта и осигурява LED пин за изстрела
  • Двуцветните LED пинове ви позволяват ясно да виждате целта си, без да се затруднявате от физически пинове (Xero A1i)
  • LED пинове ви позволяват ясно да виждате целта си, без да се затруднявате от физически пинове (Xero A1)
  • Тихият бутон за спусък изисква минимално движение; позволява ви да се прицелвате до 100 метра или до 275 за отразяващи цели
  • Персонализация за с един пин или мулти пин или ръчен избор за пин
  • Функцията Laser Locate ™ позволява използването на съвместимо Garmin GPS¹ устройство, за да се знае точно къде еликализирана целта, когато е направен изстрелът
  • 1 година живот на батерията с 2 литиеви AAA батерии (не са включени)

Обсег, прицелване и изстел с точния пин

Знайте разстоянието и стреляйте точния пин с минимално движение, като използвате Xero A1 и A1i. Това са първите дигитални монтажни за лък, които измерват разстоянието до вашата мишена, и осигуряват LED пин за изстрел. LED пина автоматично регулира яркостта и ви позволява да видите целта си, без да ви пречат физически пинове. Бутона за спусък ви позволява да се прицелите на до 100 метра или до 275 метра за отразяващи цели. И двата модела Xero A1 и A1i могат да се персонализират за единичен пин и мулти пин или за ръчно избиране на пин.

Дизайн "всичко в едно"

Монтажното на Xero се захваща директно към лъка ви, осигурявайки изключително точен лазерен обсег, който изчислява точния LED пин, който да се използва за изстрела. Не е необходимо да изпозлвате отделно устройство за обсег или да се чудите кой пин да използвате.

Лазерен обсег

Не налучквайте повече за разстоянието между пиновете. Xero A1 и A1i незабавно осигуряват точното разстояние за до 100 метра или до 275 метра за отразяващи цели.

LED пинове

Красотата на използването на ярки LED пинове е че можете ясно да ги видите върху целта си, безпрепятствано от физически пинове. Xero A1 използва червени светодиоди, докато A1i ви дава възможност да използвате червени или зелени светодиоди.

 

 

Локализиране (Xero A1i)

Използвайте Xero A1i заедно със съвместими Garmin GPS устройства (продава се отделно), за да намирате стрелите, за да ви покаже точно къде е локализирана целта, когато е направен изстрелът. По този начин можете да отидете директно до това конкретно място, за да започнете търсенето си.

 

Профили с няколко стрелки (Xero A1i)

Xero A1i ви позволява да запазите настройките за пин за различни конфигурации на лъка. Запазете настройките за различно тегло на стрелите и съвети. Лесно превключвайте между бързи стрели за 3-D и по-тежки стрели за лов.

Динамика на изтрела (Xero A1i)

Xero A1i мерника за лък включва допълнителна информация, която може да ви помогне за подобряването на стрелбата. Вижте данни като нивото на лъка при освобождаване, импулса на лък и др.

Тих бутон за спусък

Когато прикритието и тишината са важни, Xero мерниците за лък изискват минимално движение. Монтирайте бутона на най-удобното място за захващане, така че с един пръст да може безшумно да задейства лазерния обсег, за да ви даде разстоянието и точния пин, който ви е необходим за изстрела.

Персонализируеми пинове

Можете да персонализирате вашият Xero мерник за лък за единични и мулти пин конфигурации, или ако имате определени любими разстояния, можете да зададете ръчно избиране на пин. Лесно превключвате между режим на фиксиран пин и режим с единичен пин.

Спецификации

Водоустойчив
да IPX7
Батерия
2 литиеви AAA (не са включени) mA/h
Дисплей
160 x 68 пиксела
Размери
100.3 x 79.4 x 97.1 мм.
Размери
418 гр. см.
Тегло
0.418 кг.

Съдържание

  • Xero A1 или A1i мерник за лък (за лява или дясна ръка, в зависимост от избраната версия)
  • Монтажно
  • 2 винта
  • Защитна чанта
  • Лента за захващане
  • microUSB кабел
  • Ръководство

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи