Заточващо устройство Work Sharp Pivot Pro Knife & Tool

Заточващо устройство Work Sharp Pivot Pro Knife & Tool

4 сезона
Компактни размери

Ръчният инструмент за заточване Pivot Pro ™ заточва и заглажда ножове, ножици и градински инструменти, и го прави по-добри от новите с превъзходено изпъкнало острие.

Микро заточващо устройство Work Sharp Pivot Pro Knife & Tool
Марка Work Sharp
SKU 36WOS12028
Напиши ревю
25,00 лв.
Добави аксесоари
Станция за ръчно заточване в полеви условия - Work Sharp
Микро заточващо устройство с инструменти - Work Sharp
Заточващо устройство Work Sharp Pivot Plus за ножове
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Work Sharp® Handheld Pivot PRO Knife & Tool Sharpener ™ бързо и лесно възстановява фабричната острота на ножове и широка гама от режещи инструменти.

Convex Carbide™ заточващи остриета бързо възстановяват острия ръб; докато керамичните пръчки с фина шкурка извиват ръба на ножа до фабрични режещи резултати. Остриетата за заточване Pivot-Response ™ следват извивката на острието при заточване, което го прави по-лесно и последователно. Включва два допълнителни специализирани модула за заточване, един за инструменти за трева и градина с фини ръбове и друг за ножици. Диамантната  плоча със средна шкурка осигурява идеалното решение за заточване на широк спектър от остриета, включително оси. Ръчният дизайн е ефективен за използване както на работната маса, така и на плота и навън в двора или в къмпинга. Заточването на ножици с Shear sharpener ™ може да бъде извадено от дръжката за удобна употреба там, където и когато имате нужда. Заточва ножове, ножици, градински инструменти, резачки, ножици и др.

Размери
193 мм.
Тегло
0.18 кг.
  • 1 бр.  Заточващо устройство Work Sharp Pivot Pro Knife & Tool 
Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Подобни Продукти