Мини SPY камера със, WIFI, Cloud Storege и вградена батерия

Мини SPY камера със, WIFI, Cloud Storege и вградена батерия

Компактни размери
висока резолюция
USB изход
Интернет

1080P HD Мини WIFI, IP камера. С малките си размери и стойка за закрепване, ви дава предимство. Мощен процесор и широко ъгълна леща за по-голяма прериметър на заснемане. 

TSА11-main-основна
Марка TSEEU
SKU 01TSE11927
Напиши ревю
200,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Малка, но мощна IP камера. Снабдена със сензор за движение. Използва чип на Huawai Hisillicon Hi3518EV200. Широк ъгъл на заснемане 150 градуса, който ви позволява да имате по-широко поле на видимост. С функция за съхранение на видео и снимки в Cloud Storage, това е полезна функция, която е допълнителен "бекъп" в ситуация с проблем в записа на картата памет. Поддържа и мобилно приложение през което можете да настройвате параметрите и функциите на камерата, да преглеждате видео клипове и снимки.

Камерата е снабдена със слот за карта памет TF, на която записвате видеоинформацията. За да не се натрупват излишни записи, камерата е снабдена с функция запис при движение, така ще записвате видео единствено, когато има движение.

 

Видео размер
1920*1080 HD
Екстри
Сензор за движение, Поддържа PUSH аларма, Запис на видеоклип при аларма, Запис на снимка при аларма, Настройки от приложение на телефона.
Екстри
WIFI, мобилна APP
Монтаж
стойка
Слот за TF карта
Да
Батерия
Вградена
Обектив
150 °
Обхват на подсветка
10 метра
Презапис върху стари снимки (Over-Write SD card)
Да
Тегло
0.03 кг.
  • Камера TSA11
  • Кабел за зареждане на батерията
  • Кабел за свръзване 
  • Стойка за монтаж
Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Подобни Продукти