GPS тракер за коне и диви животни с GSM връзка, неограничен обхват на действие

GPS тракер за коне и диви животни с GSM връзка, неограничен обхват на действие

Компактни размери
GPS

GPS тракера е унилакно устройство за локацията на коне или диви животни чрез приложение, което може да се наблюдава от компютър или мобилно устройство. Устройството работи с батерия която издръжда до 2 години без да се презарежда (в зависимост от избрания режим на работа)

тракер за коне
Марка SPYBOAR
SKU 03ZZZ11962
Напиши ревю
432,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

GPS тракер с GSM връзка, със SIM карта и живот на батерията до 2 години без презареждане

GPS проследяващо устройство за коне е специално разработено от нас Spyboar, позволяващо следенето на диви и селскостопански животни, посредством GPS технология и приложение на мобилен телефон разработено от екипа на spyboar.com.

Компактната му форма позволява лесното окачване на по-дребни и по-едри животни.

Вградената антена позволява на малкия GPS уред да приема сигнали без никакъв проблем. За да работите с устройството е нужно да се регистрирате в приложението spyboarcams.com.

След потвърждение на регистацията от наша страна, spyboarcams, ще ви даде възможност да виждате местоположението и движението на животното.

Системата ви позволява да проследите къде се е намирало живорното както през желани периоди и така лесно да определите има ли повтаряемост и модел на движението му.

Забележка: GPS устройството работи задължително със SIM карта, ние предлагаме годишен абонамент на всички български мобилни оператори в размер на 72 лева годишна такса  включена в пакета.

 

Възможност за слагане на намордник
Да
Батерия
Ultimate lithium - до 2 години живот mA/h
Размери
85 x 57 мм.
Тегло
0.1 кг.
  • 1 бр. проследяващо устрйство 
Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Подобни Продукти