Брадва Gerber Hatchet 9"

Брадва Gerber Hatchet 9"

Малка, лека брадва с удобна дръжка, която можете да носите с лекота навсякъде

Брадва Gerber Hatchet 9
Марка GERBER
SKU 44GER12174
Напиши ревю
120,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Брадвите Gerber са създадени, за да се справят с предизвикателствата. Вземете със себе си на къмпинг или в двора, 9-инчовата брадва е лека по маса и здрава в острието. Отличаваща се с иновативен, лесно свалящ се калъф, който поддържа тънък профил.

ЕФЕКТИВНОСТ
Преносима, компактна брадва, която е нужна в комплекта на туристи и любители на природата, 9" Hatchet съчетава лека тежест и ултра-остро острие, известно с остротата си. Размерът му го прави идеален за кълцане на подпалки, заедно с цепене на малки трупи . С повърхностно покритие с ниско триене, острието от закалена кована стомана на тази брадва прорязва дърво на дълбочина, която е три пъти по-голяма от средната, което позволява по-бързо рязане и максимална ефективност на цялостната производителност. Покритието също така предотвратява залепването на острието в дървото, а неговият потенциал с висок капацитет предотвратява натоварването на тялото.

СОЛИДЕН КОМФОРТ
Притежавайки ударопоглъщаща дръжка, която помага за предотвратяване на нараняване от пренапрежение, 9-инчовата брадвичка предлага страхотен захват и превъзходен контрол на ръката. Перфектно балансирана за съотношението усилие към тегло, тази гъвкава малка брадва се люлее със солидно и лесно усещане. Неговото острие от закалена кована стомана, в съчетание с уникалната техника на шлифоване, проектирана за по-остър ръб, ще прави остри, чисти срезове за много по-дълго от средното, което прави това интуитивен комплект брадва за къмпинг и извън него.

Характеристика:

  • Глава от кована стомана
  • Отлично задържане на ръбовете
  • Калъф за тънък профил
  • Композитната дръжка е изключително издръжлива и лека
  • Ограничена доживотна гаранция

Спецификации

Материал
стомана
Размери
Обща дължина: 228,6мм мм.
Тегло
0.48 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Брадва

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи