Допълнителна GPS каишка за кучета Canicom 2 в 1 - GPS и възпитателна каишка

Допълнителна GPS каишка за кучета Canicom 2 в 1 - GPS и възпитателна каишка

GPS
Водоустойчив приемник
Компактни размери
Кратка/продължителна симулация
Презареждаща батерия
Сензор на гласните връзки
Система с вибрация

До 15 км обхват на локация и до 3 км възможност за дресировка.

допълнителна GPS каишка Canicom
Марка Canicom
SKU 03CAC012089
Напиши ревю
650,00 лв.
Добави аксесоари
GPS каишка за кучета Canicom 2 в 1 - GPS и възпитателна каишка
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

GPS системата за локация NUM'AXES е разработена така, за да ви даде възможност за локация на вашето куче посредством насочване с електронен компас.

Безплатното приложение за IOS и Android ще ви даде по-точна информация, като покаже местоположението на вашето куче на картата (можете да избетерете възможност между изглед от сателит или карта).

Основните предимства на този комплект са наличието на 8 канала, които лесно се  управлеват от потребителя: съвместими са в цяла Европа, както и здравата и водоустойчива система (IP67). Каишката представлява GPS система 2 в1, която не само местоположението на кучето, но и дава възможност за дресировка. Безплатно приложение за iOS и Android, помага лесно да позиционирате кучето си на фона на картата.

Характеристики на Canicom GPS 
Дистанционното е оборудвано с GPS с висока чувствителност и електронен компас, който ви  насочва към кучето. Опцията позволява локализиране на до 20 кучета и е обхват на локация до 15 км, а възпитателна функция е с обхват до 3 км. Има възможност да следите дали кучето е в движение или стои на 1 място. Получвате също подробна информация за избраното куче: разстояние между водача и кучето, заряд на нашийника му и GPS надморска височина. (Дистанционното можете да закупите в комплект с каишка).

Каишката също е оборудвана с GPS с висока чувствителност и изпраща информация на всеки 3 секунди. СНабдена е с възпитателна функция: вибрация и стимулация. Има опция за презареждане.

Функциите на приложението Canicom GPS дават възможност за показване на позицията на кучето на карта: като можете да изберете изглед от сателит или на карта. Можете да зададете любими места (точка на интерес), да инсталирате виртуална ограда, и да получавате сигнал, когато кучето напусне района. Също така е възможно споделяне на позицията на кучето с други хора и изчисляване на маршрута за прибиране на кучето.

Спецификации

Обхват
GPS локация до 15 км и възпитателна функция до 3 км
GPS
да
Аларма за лаене
да
Водоустойчив
да
Команди
да
Компас
да
Батерия
3500 mAh литиево-йонна батерия mA/h
Захранване
1бр. магнитнo заряднo V
Размери
каишка: 8.6 x 4.5 x 4.5 см см.
Тегло
1.5 кг.

Съдържание

  • 1 бр. каишка, оборудвана с GPS с висока чувствителност
  • 1 бр. магнитнo заряднo за каишката 
  • 2 комплекта контактни точки (къси и дълги)
  • 1 бр. ръководство

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи