Екшън камера Cambox V4 Pro 12MP Sony леща с 150 градусов ъгъл на гледане

Екшън камера Cambox V4 Pro 12MP Sony леща с 150 градусов ъгъл на гледане

Cambox V4 Pro е перфектната екшън камера за вашите приключения - компактна, лесна за употреба и с впечатляващо качество на запис.

Cambox V4 Pro
Марка Cambox
SKU 75CAM12362
Напиши ревю
1 029,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Cambox V4 Pro е компактна и удобна екшън камера, която ви позволява да запечатате всеки невероятен момент от вашите приключения с ясни видеозаписи и кристално чист звук, благодарение на своите напреднали технологии и функции.

Тази камера предлага невероятна гледна точка, тя е инсталирана директно под козирката на вашия шлем или шапка. Тази камера е подходяща за всички практики, изискващи каска (велосипед, кола, мотоциклет, конна езда и т.н.), като гарантира съвместимост с 99% от каските на пазара. Оборудван с 12 милиона пиксела Sony HD обектив и чип Cambox One с 4 ядра и 2 GB RAM, Cambox V4 Pro е способен да записва до 4K при 30 кадъра в секунда с FOV от 150° в .MOV. Тази камера има ултра-хардуерна и софтуерна стабилизация. Аудиозаписът се извършва с помощта на два HF стерео микрофона с допълнителен бонус от функция за намаляване на шума от вятъра.

Балансът на каската няма да бъде нарушен благодарение на теглото от само 70 грама, точно както и вашето виждане с нейния ултракомпактен формат. Монтирането му под козирката позволява да се предпазва от удари, но и да се снима дискретно. В допълнение, е устойчива на намокрене, ще устои на пръски, особено на изпотяване, което може да се получи при носене на каска и по време на физическа активност. Cambox V4 Pro идва с калъв за съхранение, 64GB microSD карта за запис на най-добрите ви моменти.

Животът на батерията на тази камера е около 70 минути (във FullHD 1080p при 30 кадъра в секунда), а за зареждане, което ще премине през USB-C конектора, са необходими около 4 часа. Този конектор също ще ви позволи да захранвате непрекъснато, за да удължите живота на батерията, като включите захранваща батерия.

Apple store

Play store APP    

Спецификации

Wi-Fi
Cambox
Процесор
4 ядрен процесор
Резолюция
12 Mpx
iOS и Android
APP
Запис
4K 30fps / FullHD 1080p 30 или 60fps / HD 720p 30 или 60fps
Максимално работно време
70 минути
Сензор
Sony 4K Ultra HD
Тегло
70 гр
Обектив
150 °
USB изход
C-type
Слот за SD карта
до 256 GB
Размери
18 x 24 x 173 мм.
Тегло
0.5 кг.

Съдържание

  • Cambox V4 Pro
  • USB-C кабел
  • Една велкро закопчалка
  • Една торбичка от плат
  • Един метален щифт за нулиране
  • Една кърпичка за почистване на лещи
  • Едно ръководство за бърз старт

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи