Защитна жилетка за ловно куче Browning Protect Hunter

Защитна жилетка за ловно куче Browning Protect Hunter

4 сезона
Компактни размери
За кучета до 5 кг
За кучета до 10 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 20 кг

Browning Protect Hunter жилетката е изработена от висококачествени материали и предпазва ловното ви куче от битки с диви шрасета и помога за различаването му в лова.

Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter
Марка Browning
SKU 28BRW09127
Напиши ревю
390,00 лв.
Добави аксесоари
Система за нощно виждане и монтаж на оптика - NiteSite Viper Dark Ops
Стол Viper SD Summit с настройване за седнало и изправено положение
GPS кучешка каишка Garmin T5 с приемник Garmin Alpha 100
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

От както Browning започват производство в Китай/Тайланд качеството на жилетките пада драстично и на тяхно място идват CaniHunt, които бият по качество. Моля разгледайте жилетките, които предлагаме на CaniHunt.

Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter 

С новата защитна жилетка от Browning най- накрая вашето куче ще е защитено от глигани и всякакъв вид дивеч. Оранжевия цвят на жилетката помага да различавате кучето от дивеча. Жилетката представена от Browning е изработена от трислойна Dynafelt - материя, която гарантира сигурна защита за вашето куче. Dynafelt материята разполага с множество технически качества изработени специално за ловни пособия и материали подпомагащи лова. Външната конструкция на плата е изработена от некъсаем плат. Платът е изработен от много стабилна Cordura 600 Dtex материя с Ripstop качества, предпазваща кучето от дивеча и други вредители. Шевовете на материята са изключително здраво зашити, което допълнително помага на здравината й. Тази материя се използва от много различни фирми произвеждащи облекла от всякакъв вид както за военни цели, така и за лова и ежедневието. Жилетката дава максимална защита за теглото си, която е от лекия клас. Предлага се в 9 различни размера, които се разграничават лесно като се взима предвид размерите на гърдите на кучето. 

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Можете да почистите ловните жилетки в перална машина на максимум 40° C. Използвайте нормален перилен препарат, но не слагайте омекотител.

 
Материали
Слоеве: 5, Dynafelt материя / Кордура плат
Тегло
0.45 кг.
  • 1 бр. Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter
Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.

За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T65 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.