Защитна жилетка за ловно куче Browning Protect Hunter

Защитна жилетка за ловно куче Browning Protect Hunter

4 сезона
Компактни размери
За кучета до 5 кг
За кучета до 10 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 20 кг

Browning Protect Hunter жилетката е изработена от висококачествени материали и предпазва ловното ви куче от битки с диви шрасета и помога за различаването му в лова.

Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter
изчерпан
Марка Browning
SKU 28BRW09127
Напиши ревю
390,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

!!! Преди почти 14 години нашите дистрибутори започнаха да продават защитната жилетка на френския производител CANO CONCEPT на нашите дистрибутори в Централна и Източна Европа. Първият модел произведен в по-голяма серия и с голям успех за това време се нарича "Protect PRO".

От около 2014 г. до 2019 г. имахме сътрудничество с производителя на пушки Browning заедно с CanoConcept във Франция. Защитната жилетка все още се произвежда по най-високите стандарти за качество в същия цех във Франция в CANO CONCEPT. Чрез голямата дистрибуторска мрежа на Browning, този така наречен „Browning Protect PRO от Cano Concept“ постигна много по-висок профил.

Това сътрудничество приключи главно поради следната причина: производителят на пушки Browning искаше да увеличи максимално своя марж на печалба и имаше почти 1:1 копие на този успешен модел, направено в Индонезия. Моделът все още се казва BROWNING Protect PRO, изглежда много подобен на оригинала отвън, но е произведен в много по-лошо качество и няма същия висок стандарт на защита като оригинала от Франция.
CANO CONCEPT сега произвежда тези продукти отново, както в миналото, под собствения си етикет CANIHUNT. Предимствата са значително по-високо качество на тъканите, както и междувременно много голямо продуктово разнообразие от аксесоари за ловни кучета като каишки, нашийници, звънци и др. !!!

Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter 

С новата защитна жилетка от Browning най- накрая вашето куче ще е защитено от глигани и всякакъв вид дивеч. Оранжевия цвят на жилетката помага да различавате кучето от дивеча. Жилетката представена от Browning е изработена от трислойна Dynafelt - материя, която гарантира сигурна защита за вашето куче. Dynafelt материята разполага с множество технически качества изработени специално за ловни пособия и материали подпомагащи лова. Външната конструкция на плата е изработена от некъсаем плат. Платът е изработен от много стабилна Cordura 600 Dtex материя с Ripstop качества, предпазваща кучето от дивеча и други вредители. Шевовете на материята са изключително здраво зашити, което допълнително помага на здравината й. Тази материя се използва от много различни фирми произвеждащи облекла от всякакъв вид както за военни цели, така и за лова и ежедневието. Жилетката дава максимална защита за теглото си, която е от лекия клас. Предлага се в 9 различни размера, които се разграничават лесно като се взима предвид размерите на гърдите на кучето. 

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Можете да почистите ловните жилетки в перална машина на максимум 40° C. Използвайте нормален перилен препарат, но не слагайте омекотител.

 

Спецификации

Тегло
0.45 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитна жилетка за куче Browning Protect Hunter

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.

За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T65 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.