Защитна жилетка за ловно куче Hard Core Hogs and Dogs R.C.D. II

Защитна жилетка за ловно куче Hard Core Hogs and Dogs R.C.D. II

Hard Core Hogs and Dogs​ жилетката е изработена от висококачествени материали и предпазва ловното ви куче от битки с диви шрасета и помога за различаването му в лова.

Hard Core Hogs and Dogs R.C.D. II
SKU 28HCD12252
Напиши ревю
430,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Hard Core Hogs and Dogs правят жилетки за нуждите на всеки ловец. Използват най-високите класове военни и корекционни кевлари, за да произвеждаме най-здравите жилетки. Да имаш добро ловно куче е много трудно – отнема много време, всеотдайност и инвестиции, правилната порода и обучение, което прави смяната на едно куче много трудна. Hard Core Hod and Dogs се отнасят лично към създаването на най-здравата и най-добра екипировка на пазара с чудесно прилягане и гъвкавост.

Използватч кевлар, тъй като нашите тестове показват, че кевларът предлага най-добрата защита в сравнение с всеки друг материал. Един слой висококачествен кевлар може да се сравни с 3-7 слоя найлон или Cordura. Ние се гордеем, че не само правим жилетките, но сме ловци и ловим глигани. Видяхме как найлоновите жилетки се режат, когато бъдат ударени от големи глигани.

Кевларът, който използват е разнообразие от 850d до 3000d комбинации от химически смеси, за да осигури най-ефективната здравина, съчетана с най-ефективното съотношение на разцепване, за да ограничи грешките до минимум.

Тестовете показват, че основните кевларени жилетки от висок клас са около 99,9% устойчиви на прасета (нещо, което дори жилетките от 5-7 слоя найлон не могат да предложат!). Въпреки че никоя жилетка не е 100% устойчива на празкъсвания, HCHD са възможно най-близо с някои от тяхните по-нови жилетки, достигащи този рейтинг от 99,99%. Тестваме различни жилетки, за да предложим най-здравата жилетка на пазара! Глиганът все още не е успял да пробие тяхните кевларени жилетки. Задължително използваме премиум клас 1200/2500 кевлар и корекционният кевлар за проектиране на жилетките.

За тестовете си използват еднослойна жилетка от кевлар на всички кучета.

С KEVLAR... Получаваме максимална защита в лека жилетка.

R.C.D. означава „Running Catch Dog Vest“. Тази жилетка е създадена със суперлеко съотношение тегло към защита. Той разполага със същия грим като нашата най-продавана жилетка Pro Bay с 850+ третиран кевлар и плоча на гърдите от полифилц, но е проектиран в нашия MAX-PROTECT MOLD, така че да има по-висока предна част, за да помогне за премахване на празнината между жилетката и нашийник за онези кучета, които може да се наложи да спрете и да задържите бягащи свине. Освен това е 1-2" по-дълъг от повечето стандартни жилетки. Както при всички наши жилетки, той се предлага стандартно с двуслойни презрамки, кръстосани шевове и двойни привидни шевове.

Препоръчително: (3-слойна за Ruff Dogs и 4-слойна за Catch Dogs)*Жилетка с максимална защита с големи дупки за краката за най-доброто от двата свята!

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

 

Спецификации

Материали
850+ Обработен Кевлар
Тегло
2 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитна жилетка за куче

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи