Защитно облекло за ловно куче

Защитно облекло за ловно куче

Лепени шевове

Жилетката е изработена от висококачествени материали устойчиви и на атрактивна цена, рефлекторните страни помагат за различаването му в лова

Защитна жилетка за вашия верен приятел
SKU 28NON12331
Напиши ревю
200,00 лв.
Добави аксесоари
GPS кучешка каишка Dogtra Pathfinder 2 за следене и възпитаване
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Защитна жилетка за вашия верен приятел – защото безопасността на ловното куче е толкова важна, колкото и вашата собствена. Защитните жилетки за кучета са експертно изработени, за да осигурят сигурност и комфорт по време на всякакви приключения на четириногия ви приятел.

Характеристики:

  • Жилетка, изработена от с висококачествени материали, предлагащи защита срещу потенциални заплахи от нараняване.Три слоя арамидно влакно, покрити с полиестерно влакно отвън.
  • Снабдена е с регулируеми колани, защото всяко куче е с различни размери, и е важно да се осигури плътното и сигурно прилягане. Без компромиси с комфорта или безопасността.
  • Светлоотразителни елементи: Безопасността не свършва със защитата – видимостта е ключова. Светлоотразителните елементи подобряват видимостта при условия на слаба светлина, като гарантират, вашето куче се забелязва и е в безопасност.
  • Дишащ дизайн: Комфортът е от първостепенно значение. Проектирана с дишащи материали, за да поддържат кучето ви прохладно по време на разходки, преходи и всякакви дейности на открито. 
  • Лесно обличане, лесно събличане: Поставянето и събличането на жилетката е лесно. Удобният дизайн позволява бързо и безпроблемно приложение, спестявайки ви време, като същевременно гарантира, че вашето куче винаги е готово за действие.
  • Жилетките са създадени да издържат на най-тежките условия, осигурявайки дълготрайност и надеждност във всяка среда.
  • Инвестиция в безопасността и благосъстоянието на ловното куче.

Спецификации

UV устойчивост
да
Материали
Три слоя арамидно влакно, покрити с полиестерно влакно отвън
Тегло
0.7 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитно облекло за куче 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи