Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT ECO

Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT ECO

4 сезона
Дишаща материя
Водоустойчив
За кучета до 20 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 10 кг
За кучета до 5 кг

CaniHunt PROTECT ECO жилетката е изработена от висококачествени материали устойчиви и на атрактивна цена, рефлекторните страни помагат за различаването му в лова

Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT ECO
Марка CaniHunt
SKU 28CAN11980
Напиши ревю
295,00 лв.
Добави аксесоари
GPS кучешка каишка Garmin T5
GPS кучешка каишка Garmin T5 с приемник Garmin Alpha 100
Възпитателна каишка за обучение на кучета Garmin TT15
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

PROTECT ECO е създаден за да покрие нуждите за всяко куче на много атрактивна цена. Пораде тази причина CANIHUNT са извадили някои от екстрите от PROTECT ECO: без термо-регулиращата подплата, само свелкро система и моделирана по-къса кройка PROTECT ECO предлага високо качество на атрактивни цени.

Преплетени шевове

Тази техника подсигурява по-голяма гъвкавост и предотвратява кохезията на жилетката.

Велкро система

Системата се състои от широки велкро линии, които държат здраво жилетката и позволяват лесна регулация на размера.

СЪСТАВ НА  ЖИЛЕТКАТА

Външно КОРДУРА 600 TEX®

Ултра технически със структура RIPSTOP®: Устойчива на разкъсване материя, която  се поддържа постоянна дори в най-агресивните биотопи.

Противо разкъсване 100% ПОЛИЕТИЛЕН

3 слоя в основната част (гръден кош) и 2 слоя на предната част (шията) за максимално представяне и антиперфорация, високо производителност, изключителна гъвкавост и превъзходство работа.

Дишаща материя

Горещина-регулиращо покритие 

RIPSTOP FABRIC – Противразкъсваща се материя

Външната покривна тъкан на PROTECT ECO жилетка е  CORDURA 600 DTEX с

RISTOP структура, тя е почти устойчива на скъсване, платът е устойчив на повечето абразивни биотопи, като предоставя много висока мобилност за кучета благодарение на своята изключителна гъвкавост. Тази материя се обработва с 2 слоя индукция, което позволява жилетката да е водоотблъскваща и почти водоустойчива. Това също позволява антиперфориращата материя да бъде защитена от влага и UV лъчи. Ултра устойчива  шевна нишка е използвана за предпазване от влошаване на качествата на плата.

Рефлекторни страни

Кучето е видимо във всички ситуации благодарение на светлоотразителните ленти върху жилетката, на която има може да се отбележи телефонен номер.

Вратни уши

Те са позиционирани от двете стани на врата. Каишки могат да бъдат поставяни, за да се избегне разкопчаване по време на лов.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Спецификации

UV устойчивост
да
Водоустойчив
да
Материали
CORDURA 600 TEX®, 100% POLYETHY,
Тегло
0.5 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитно облекло за куче CaniHunt PROTECT ECO

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T65 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.

Купи