Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT PRO CANO

Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT PRO CANO

4 сезона
UV защита
Ветроустойчив
Водоустойчив
За кучета до 10 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 20 кг
Лесно за почистване

CaniHunt PROTECT PRO CANO жилетката е изработена от висококачествени материали устойчири на разкъсване и абразия, терморегулира и помага за различаването му в лова

Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT PRO CANO
Марка CaniHunt
SKU 28CAN11978
Напиши ревю
520,00 лв.
Добави аксесоари
GPS кучешка каишка Garmin T5
GPS кучешка каишка DogTrace DOG GPS X20 с приемник
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Устойчивият на екстремности модел PROTECT PRO CANO е създаден за предотвратяване на перфорация и абразия. За тази цел CANIHUNT избират да добавят допълнителен слой от балистична материя и допълнителна защита на бедрата и раменете, което прави новата PROTECT PRO CANO най-иновативната на пазара по отношение на защитата и перфорация.

Покрити шевове

Тази техника подсигурява по-голяма гъвкавост и предотвратява нараняването на краката на кучето.

Интегрирана раменна и бедрена защита

Новите PROTECT PRO CANO интегрира допълнителни покривала, които защитават раменете и бедрата на вашето куче в най-добрият възможен начин.

Задно удължение

Задното удължение е добавено  за да предотвратява отварянето на жилетката в допълнение към нормално.

СЪСТАВ НА  ЖИЛЕТКАТА

Външно КОРДУРА 1100 TEX®

Ултра технически със структура RIPSTOP®: Устойчива на разкъсване материя, която  се поддържа постоянна дори в най-агресивните биотопи.

Противо разкъсване 100% ПОЛИЕТИЛЕН

4 слоя в основната част (гръден кош) и 3 слоя на предната част (шията) за максимално представяне и антиперфорация, високо производителност, изключителна гъвкавост и превъзходство работа.

Термо-регулиращо покритие 

Регулаторната система THERMO позволява регулиране на температурата на жилетката и следователно и температурата на кучето. Тази система е съставена от памучна вълна, за да позволи по-голям комфорт.

Zipper система

През 2008 г. Cano Concept разработва персонализирана система, която се състои от допълнителни ципове за по-добро приспособяване на жилетките към морфология на кучето. Можете да добавите допълнителните слайдове на гърба на жилетката. Жилетките могат да приемат до 4 допълнителни ципа. Жилетката идва две допълнителни части.

Затягаща катарама

Затягащата катарама позволява лесно  поставяне и фиксиране на жилетката на кучето. Вместо ципове тя позволява настройката на правилния размер по по-лесен начин.

Подсилени шевове

Шевната нишка, използвана за PROTECT PRO CANO жилетка се основава на прежда DYNEEMA и има ултра мощна устойчивост на рязане.

RIPSTOP FABRIC – Противразкъсваща се материя

Външната покривна тъкан на PROTECT PRO CANO жилетка е  CORDURA 1100 DTEX с

RISTOP структура, тя е почти устойчива на скъсване, платът е устойчив на повечето абразивни биотопи, като предоставя много висока мобилност за кучета благодарение на своята изключителна гъвкавост. Тази материя се обработва с 2 слоя индукция, което позволява жилетката да е водоотблъскваща и почти водоустойчива. Това също позволява антиперфориращата материя да бъде защитена от влага и UV лъчи. Ултра устойчива  шевна нишка е използвана за предпазване от влошаване на качествата на плата.

Рефлекторни страни

Кучето е видимо във всички ситуации благодарение на светлоотразителните ленти върху жилетката, на която има може да се отбележи телефонен номер.

Допълнителни шевове

Примките са разположени от външната страна на секцията на шията. Нашийник може да бъде вмъкнат като допълнителна защита срещу случайно разкопчаване.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Можете да почистите ловните жилетки в перална машина на максимум 40° C. Използвайте нормален перилен препарат, но не слагайте омекотител.

Някои от популярните породи и техните стандартни размери:

Дакел: 50Teckel dog armor V2 специален размер за Дакели

Ловен териер (Jagdterrier): 55

Словашки копой и подобни: (65) 70 (75)

Малък мюнстерлендер: 75

Английски пойнтер: 75-80

Унгарска визла: (80)

Немски Късопашат Пойнтер: (80) 85

Немски Късокосмест Пойнтер: 85

Григон: 85

Ваймаранер: 85 (90)

Спецификации

UV устойчивост
да
Водоустойчив
да
Материали
CORDURA 1100 TEX®, 100% POLYETHY, DYNEEMA threadsLEN,
Тегло
0.8 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитно облекло за куче CaniHunt PROTECT PRO CANO

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.

За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T70 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.

Купи