За нас

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЛОВНИ АКСЕСОАРИ И КЪМПИНГ ОБОРУДВАНЕ

Благодарим ви, че избрахте www.spyboar.com. SPYBOAR е онлайн магазин, специализиран в иновативните ловни продукти, охранителна техника, къмпинг оборудване, туристическа екипировка и ловни принадлежности. Специалисти сме в оценката на параметрите на цифрови ловни камери за заснемане на дивеч (фотокапани) и електронни хранилки

Ние ви помагаме да се развиете в лова – възползвайте се !!!


Разгледайте електронния ни магазин и ще се уверите в разнообразието на стоките които предлагаме както и полезните съвети и инфомрация, които сме наптрупали през годините. Освен продажби на планинска екипировка, цифрови камери за заснемане на дивеч, ловни камери, фотокапани и електронни хранилки, предлагаме абонаментни услуги както и гарационен и следгаранционен сервиз. Дългогодишният ни опит датира от 2008 година, когато използвахме за първи път ловна камера в комбинация с хранилка.

www.spyboar.com работи с доказани американски, китайски и немски фирми, което значително повиши, качеството на предлаганите стоки, както и опита който придобихме.
Някой от основните ни партньори са: GSM Outdoors LLC (САЩ), Pradco LLC, Moultriefeeders (САЩ), Boly Guard (Китай), Spromise (Китай), Uovision (Китай), Skanfriends (Германия), Hagopour (Германия), Numaxes (Франция) и други.

ПРОДУКТИ ЗА ЛОВА И ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ, КЪМПИНГ И ХОБИ

Ние предлагаме разнообразни и уникални продукти. Освен продажби на цифрови камери за заснемане на дивеч, ловни камери, фотокапани и електронни хранилки, предлагаме и следгаранционен сервиз. Опитът ни датира от 2008 година, когато използвахме за първи път ловна камера.

По-долу може да разгледате топ категориите в онлайн магазина. www.spyboar.com работи с доказани американски, китайски и немски фирми, което значително повиши, качеството на предлаганите стоки, както и опита който придобихме. Някой от основните ни партньори са: GSM Outdoors LLC (САЩ), Pradco LLC, Moultriefeeders (САЩ), Boly Guard (Китай), Spromise (Китай), Uovision (Китай), Hagopour (Германия), Numaxes (Франция), Highlander (Шотландия).

Лъчо

Лъчо

Името ми е Лъчезар Лазаров

Създадох електронния магазин www.spyboar.com още през 2008 година. Всичко се случи на шега видяхме ловните камери в САЩ закупихме и направихме първия си експеримент още през 2007.
Изпитахме огромна радост от първата снимка, която заснехме на дивеч. Тогава осъзнах, че това е ниша, която ще намери голямо приложение не само в лова, но и за охранителни и изследователски цели.

Създадох първата версия на www.spyboar.com сам и след около 3-4 месеца се появиха първите клиенти и така останалото е история докато стигнахме до днешната версия на електронния магазин и продуктите, които предлагаме.

Стремежа ми е винаги да намирам продукти, които наистина помагат на потребителите, да са с високо качество, с възможност за ремонт и разбира се лесни за разбиране от самите потребители.

Валерия

Валерия

Валерия Колева

Тя е силно мотивирана и организирана личност, готова да приеме всяко предизвикателство. Тя отказва да приеме „не“ като отговор и е експерт в управлението на проекти. Нейният стремеж и ентусиазъм я превърнаха в голямо предимство във всеки отбор. Тя мисли напред и непрекъснато търси нови и иновативни начини за подход към задачите.

Петър (Майстора)

Петър (Майстора)

Петър Петров.

Петър е майсторът на всички счупени неща. Ремонтира дори и разрушени от мечки хранилки, който буквално са на парченца, а клиентите ги отписват, но той никога не се предава дава всичко от себе си за да оправи проблема.

Ако ви каже, че нещо не може да бъде ремонтирано, бъдете сигурни, че е опитал всичко и наистина няма решение на проблема.

Понякога е нервен и сприхав, но всички сме му свикнали изчакваме да мине "бурята" и продължаваме да коментираме проблемите.

"Не се опитвайте да поправяте сами неща които не можете" би ви казал Петър и наистина е така, моля не опитвайте неща които не са ви ясни в 99% от случаите проблема се задълбочава или изобщо не може да бъде отстранен.

За това , ако не сте сигурни не разглобявайте продуктите и да правите опити сами да си ремонтирате било то ловна камера, хранилка или каквото и ловно оборудване да сте си закупели.

 

Ицо

Ицо

Христо Попски

Ицо е човека за всичко, в сметките грешка няма, това е човекът с когото разговаряте най-честно, той приема всички поръчки. Изключително работлив и постоянен.

Насочва ви точно и ясно как да си решите проблемите било то с фактура, продукт или информация за продукт. Съветва ви кой е най-подходящия продукт според нуждите ви. Решава проблемите ви с устройствата дори и по телефон. Изслушва ви внимателно и дава компетентен отговор.

Ако имате проблем колебаете се с избор на продукт или просто имате въпрос, потърсете Христо той знае отговорите.

Гери

Гери

Гергана Георгиева

Тя е страстен фотограф и любител на природата. Винаги съм гледала с любов към природата и имах късмета да я превърна това в кариера. Работата ми включва работа с камери за проследяване, настройването им и тестването им. Природата винаги е била голям източник на вдъхновение за мен и съм благодарна за възможността да работя в тази област.

Генади

Генади

Генади Дочев 

Гената е маниак и абсолютен професионалист. Всички снимки в категории са негово дело, както и всички иконки в сайта са произведени от него. Волна птица, трудно на място се задържа.

Може да стане в 2:00 и 3:00 за да търси перфектен кадър да не спи и не яде, но работата винаги ще бъде свършена. Благодарни сме му за всичко, което прави за SPYBOAR. Обича природата и високите планини, кадри търси ден и нощ, но винаги улавя момента с огромно търпение.

ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ

Накратко за онлайн магазина.

Екипът www.spyboar.com е малък и сплотен, работим и с колеги професионалисти в различни области, които внасят разнообразието в електронния ни магазин.
Опитът ни в използването на ловни камери и електронни хранилки датира от 2007 година. Заснемането, наблюдението и грижата за дивите животни са хоби, желание и страст за екипа на www.spyboar.com, превърнали се в професия.


Липсата на информация на българския пазар в ранните години на фотокапаните , некоректните данни и заблуждаващите параметри от страна на производителите допринесе за създаването на www.spyboar.com, чиято мисия е обективност.

Да се предостави, ясна и честна информация на клиента, да бъде насочен в това ,от което действително има нужда, а не от продукти претъпкани с излишни функции, които няма да бъдат използвани от потребителите.

SPYBOAR.COM има не само търговска, но и информативна цел. В тази страница можете да получите точна, коректна и ясна информация за реалните способности и параметри на продуктите които предлагаме.
SPYBOAR.COM е предназначен за хора с разнообразно хоби и професии, като по специално за хора с интереси във фотолова, природозащитници, любителите на природата и къмпинга. хобисти, както и всички хора, занимаващи с любителски и професионален лов.

Създали сме интересни категории, в които всеки може да открие нещо интересно.