Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници
Марка Nordik
SKU 34NOR12157
Напиши ревю
44,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници

Nordik Mini Predator e създадена за лов на хищници при най-тежки зимни условия.

Примамката е много лесна за използване. Тя има едно основно преимущество, което ще ви спечели при избор на примамка за хищници.

Nordik Mini Predator е с външна мембрана и не замръзва при минусови температури, за разлика от свирките с вътрешни мембрани. С нея може да се имитират много и различни звуци.

Тя ще Ви помогне, като отвлече вниманието на примаменият хищник от вас. Поставете примамката на разстояние 30-40 метра от избраната позиция и леко встрани. Обикновенно очаквайте хищниците да ви приближават в посока срещу вятъра.

ИНСТРУКЦИИ

  • Звуци на мишка - За имитиране на звук от мишка, поставете гуменият пръстен във възможно най-крайно положение на свирката и надувайте на къси интервали.
  • Звук на заек в беда - Този сигнал е много лесен за възпроизвеждане. Поставете устните си около средата на мембраната на свирката. Поставете краят свирката между показалеца и палеца и чрез свиване и разтваряне на пръстите да образувате „фуния“ с различен размер. Свивайте и разтваряйте „фунията“ в синхрон с подаването на въздуха в свирката.Колкото по назад позиционирате устните си, толкова по-висок е звукът,който подавате.Ако желаете да направите звука “по болезнен“,вкарайте в свирката звука гррр..Можете да погледнете този клип и да използвате звука за ориентир при тренировките

ВАЖНО!!! Подавайте въздуха от диафрагмата, не от бузите. Обърнете внимание на „работата“ с ръката и положението на дланта и пръстите. Подавайте сигнала 20-30 секунди с 3-4 минути паузи. Ако до 20-30 минути нямате успех сменете пусията.

Подаването на въздуха в свирката, трябва да е от диафрагмата, за да натисне пластините с нужното налягане!!!

Спецификации

Вид дивеч
Хищници
Тегло
0.05 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Звукова примамка свирка Nordik Mini Predator за хищници

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи