Камера UoVision Glory 4G LTE работеща на имейл 20 MP пълно HD

Камера UoVision Glory 4G LTE работеща на имейл 20 MP пълно HD

Интернет
Компактни размери
Батерия АА
Ветроустойчив
Висока резолюция
Водоустойчив
Захранване с батерии тип АА
Невидима посветка
Сим карта
промо
Марка UoVision
SKU 01UOV12103
Напиши ревю
500,00 лв.
Добави аксесоари
Соларен панел 10W с контролер на 6/12 V за автоматични хранилки и ловни камери
Оловна презареждаща акумулаторна батерия 6V/12Ah
Алкални батерии Duracell тип АА - 1.5V (8 броя)
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Uovision Glory LTE (4G) 20MP Full HD осигурява много високо качество на изображението, независимо дали е ден или нощ. Камерата може да бъде настроена в следните резолюции: 3MP, 5MP, 8MP, 10MP, 12MP и 20MP. Камерата може да бъде настроена да прави 1-10 последователни снимки по време на откриване. Качеството на видеото се регулира в три различни разделителни способности, 1080P (Full HD) или 720P и VGA, и трите със запис на звука (записването на звука може да бъде изключено при желание).

През нощта камерата прави черно-бели снимки, това е така, защото камерата се грижи да не плаши животните или да бъде изложена на човешко откриване. Камерата е оборудвана с новоразработена невидима светкавица. Светкавицата с висока мощност дава много по-плавен светлинен поток от преди с обхват от около 15 метра. Мощността на светкавицата се регулира, ако е необходимо.

Glory LTE (4G) 20MP  има функция за снимки, наречена Camera Scene / Scene mode, която е напълно уникална за този тип камера! На практика тази функция означава, че можете да оптимизирате фотографирането въз основа на типа мотив или обект, който искате да заснемете, за да постигнете още по-добър резултат.
По-долу можете да прочетете какво прави камерата в различните сценични режими:

Автоматичен:
Този режим е подходящ за повечето приложения и препоръчваме да започнете с него като режим по подразбиране. В автоматичен режим камерата прави снимки с резолюция 8MP през деня и 3MP снимки през нощта.

Затвори обекта:
Тази опция е подходяща, ако обхватът на обекта на снимката ще бъде максимум 5 метра. IR светкавицата е оптимизирана за предотвратяване на прекомерно излагане. Фокусното разстояние на камерата е 3 метра.

Мобилен обект:
Тази опция е за бързо движещи се обекти, камерата е настроена на по-ниски скорости на затвора, за да намали размазването в движение.

Стационарни обекти:
В този сценен режим камерата ще има относително голяма скорост на затвора, за да създаде по-ярко изображение от „нормалното“. Обектът, който ще се снима в това положение, трябва да бъде относително неподвижен.

Гони снимка:
Камерата позволява PIR / сензорът за движение да се задейства до 3 пъти в рамките на 15 секунди, без да се ограничава от PIR интервала, така че да могат да се получат повече изображения в рамките на същото „PIR пътуване“.

Камерата предава изображения и видео през 4G мрежа. Uovision Glory LTE (4G) 20MP  има най-доброто качество на снимките и видеоклиповете. Кадрите имат пълна разделителна способност 3264 × 2448. Камерата може също да изпраща видеоклипове с висока разделителна способност на електронна поща в 1080P HD резолюция (10 секунди) с много добро качество на звукозапис. Ако искате по-дълги видеопоредици, то достига до 30 секунди при по-ниска резолюция. Видеото може да бъде отворено на повечето смартфони и таблети (MOV формат).

Изображението или видеоклипът се изпращат веднага след като камерата ги заснеме. Ако желаете, можете да ограничите камерата да изпраща само определен брой снимки на ден, от 1 изображение до неограничен.

Заедно с изображението ще получите информация за датата и часа на заснемане на снимката, температурата, силата на батерията, фазата на луната, силата на сигнала и състоянието на SD картата. Заснема се снимка, тъй като сензорът за движение PIR е бил задействан или е генерирано изображение с Time Lapse или изображение е заявено по команда чрез APP или уеб портал.

Uovision Glory LTE (4G) 20MP разполага с модерен безжичен модул и предава изображенията много бързо, дори когато приемането не е оптимално. Камерата автоматично превключва между двете 2- и 3G мрежи, за да намери най-добрият прием. Това увеличава вероятността картината / видеото да бъдат изпратени.

Time Lapse, Hours and Movement
Това е функция, която оптимизира способността за наблюдение на камерата, а Uovision е уникален по своя начин да може да комбинира тези три функции едновременно.

Time Lapse е функция, която снима през зададен интервал от време. Ако зададете функцията Time-Lapse на камерата за 8 часа, например, камерата ще прави снимка / видео на всеки 8 часа, независимо дали има движение или не пред камерата. Това е много интелигентна функция, ако искате да следите термометъра във вашия ваканционен дом или каравана, да проверявате състоянието на камерата или да наблюдавате определен елемент или функция. Потенциалната област на употреба е много широка. Тази функция разбира се може да се комбинира с PIR / сензор за движение и / или с таймер.

Таймерът ви позволява да решите кои дни и по кое време датчикът за движение на камерата трябва да е активен. Glory LTE е единственият на пазара, който има така наречените седмични часове, така че да можете да зададете 2 различни часа всеки делничен ден от понеделник до петък. Това е много полезна функция при наблюдение, например на работно място, и може да се комбинира с функцията Time Lapse.

Сензор за движение и време за реакция
Uovision Glory LTE (4G) 20MP има най-съвременен сензор с широка зона за откриване, която е адаптирана към ъгъла на видимост на камерата. Сензорът за движение на камерата има далечна и висока чувствителност и може да се настрои в 3 различни режима: Нисък, Автоматичен и Висок. Glory LTE реагира много бързо в High, само 0,6 секунди (при други режими 1,2 секунди и 0,9 секунди).
Функцията може да се комбинира с таймер и Time Lapse.

Дистанционно
С мобилното приложение или уеб портал можете лесно да контролирате или променяте настройките на камерата, безплатно! С включена функция за дистанционно управление камерата консумира малко повече енергия, защото е онлайн. Функцията може да бъде настроена да бъде активна от всеки половин час до 24 часа на ден. Препоръчваме ви да използвате външно 6V захранване, ако често използвате функцията.

Дисплей
Вграденият 2,4-инчов цветен LCD дисплей и осветена клавиатура улесняват навигацията в менюто и разглеждането на заснетите изображения на дисплея. Тъй като дисплеят е отпред на камерата, улеснява много по-лесното му подравняване при настройка, тъй като го виждате директно в дисплея на камерата.

Многоезично меню
Камерата има 10 езикови опции в менюто: английски, френски, немски, италиански, чешки, унгарски, шведски, датски, норвежки и финландски.

SD карта с памет
За да работи камерата, трябва да се използват SDHC карти. Камерата съхранява всички снимки и видеоклипове на картата с памет. Ако не искате да запазите множество изображения или видеоклипове и искате да изпразните картата с памет, тогава функцията „overwrite“ означава, че когато картата с памет е пълна, камерата автоматично записва върху най-стария файл (функцията е избираема: включване / изключване ). Камерата поддържа SDHC карти с памет с размери 2-32GB. Препоръчваме 16 GB и не висока скорост на запис / четене.

Захранване
Uovision Glory LTE (4G) 20MP съдържа 12 AA батерии. Препоръчваме да използвате висококачествени алкални батерии, тъй като те не губят капацитет при температури на замръзване и имат по-дълъг живот. Камерата може да работи и с 6-волтово външно захранване заедно с 6V захранващ кабел Uovision.

Монтаж
Камерата може лесно да бъде монтирана с включената каишка на дърво. Стойката за камера се предлагат като аксесоар - използването на стойката означава, че можете по-лесно да намерите правилния ъгъл за настройката на вашата камера.

Спецификации

Волтаж
6 V
Обхват на детекция
15 метра
Резолюция
20 Mpx
Време на задействане
0,6 секунди
Видео размер
Full HD (1080P) or HD (720P) or VGA
Индикатор за ниво на батерия
Да
Размер на снимка
20MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP, 3MP
IR подсветка 940 nm дължина на вълна не забележима
Да
Обхват на подсветка
15 метра
LCD дисплей
2 “LCD "
Размер на видео
1080P,720P,WVGA
Дължина на видео
5 - 60 сек.
Видео със звук
Да
Брой снимки при активен режим Burst Mode
1 - 3
Регулиране на PIR датчик
Off/Low/Normal/High
Time Lapse
Да
Internet
Да
Захранване
Батерии AA - 12 броя 1,5 V
Външно захранване
6 V
Работна температура
от ‐20°C до +60°C
Интервал на задействане
Възможност за програмиране - 30 сек. – 60 мин.
Отпечатък на снимката
Време – час, дата, температура, ниво на батерията
Слот за SD карта
oт 1 GB до 32 GB
Издържливост на лоши атмосферни условия
Да
Размери
140 x 90 x 55 мм.
Тегло
0.474 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Камера
  • 1 бр. Колан
  • 1 бр. Антена

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи