Камера UoVision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео и SD до 256 GB

Камера UoVision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео и SD до 256 GB

6V захранване с акумулатор
Батерия АА
Time Lapse
Водоустойчив
Камуфлаж

Ловната камера Uovision Select 4G LTE е отлично решение за видеонаблюдение на дивеча в ловните полета или охрана на вашата собственост.

промо
Марка UoVision
SKU 01UOV12267
Напиши ревю
430,00 лв.
Добави аксесоари
Оловна презареждаща акумулаторна батерия Lava 6V/7Ah
Оловна презареждаща акумулаторна батерия Lava 6V/12Ah
Зарядно устройство за презареждащи акумулатори S-Charge 6V
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Документация
Коментари

Описание

Uovision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео осигурява много високо качество на изображението, независимо дали снима през деня или нощта. Камерата може да бъде настроена в следните резолюции:  5MP, 8MP, 16MP, 20MP, 24MP и 30MP. Камерата може да бъде настроена да прави 1-10 последователни снимки по време на откриване. Качеството на видеото се регулира в шест различни разделителни способности, 4K/2.7K/1440P/1080P/720P/WVGA, и шестте със запис на звука (записването на звука може да бъде изключено при желание).

През нощта камерата прави черно-бели снимки с инфрачервена подсветка, за да не плаши животните или да бъде видяна на човешко око. Камерата е оборудвана с новоразработена невидима светкавица. Светкавицата с висока мощност дава много по-плавен светлинен поток от преди с обхват от около 15 метра. Мощността на светкавицата се регулира, ако е необходимо.

Select LTE (4G) 30MP работи с мобилно приложение, където получавате направените снимки и видеа и променяте настройките на устройството - LinckEazi APP, лесно можете да го изтеглите от Google Play или App Store.

Камерата предава изображения и видео през 4G мрежа. Uovision Select LTE (4G) 30MP  има най-доброто качество на снимките и видеоклиповете, като те се качват в приложението веднага след като камерата заснеме обект. Ако желаете, можете да ограничите камерата да изпраща само определен брой снимки на ден, от 1 изображение до неограничен.

Заедно с изображението ще получите информация за датата и часа на заснемане на снимката, температурата, силата на батерията, фазата на луната, силата на сигнала и състоянието на SD картата. Заснема се снимка, тъй като сензорът за движение PIR е бил задействан или е генерирано изображение с Time Lapse или изображение е заявено по команда чрез APP.

Uovision Select LTE (4G) 30MP автоматично превключва между двете 2- и 3- и 4G мрежи, за да намери най-добрият прием. Това увеличава вероятността картината / видеото да бъдат изпратени.

Time Lapse е функция, която снима през зададен интервал от време. Ако зададете функцията Time-Lapse на камерата за 8 часа, например, камерата ще прави снимка / видео на всеки 8 часа, независимо дали има движение или не пред камерата. Това е много интелигентна функция, ако искате да следите термометъра във вашия ваканционен дом или каравана, да проверявате състоянието на камерата или да наблюдавате определен елемент или функция. Потенциалната област на употреба е много широка. Тази функция разбира се може да се комбинира с PIR / сензор за движение и / или с таймер.

Таймерът ви позволява да решите кои дни и по кое време датчикът за движение на камерата трябва да е активен. Glory LTE е единственият на пазара, който има така наречените седмични часове, така че да можете да зададете 2 различни часа всеки делничен ден от понеделник до петък. Това е много полезна функция при наблюдение, например на работно място, и може да се комбинира с функцията Time Lapse.

Сензор за движение и време за реакция
Uovision Select LTE (4G) 30MP има най-съвременен сензор с широка зона за откриване, която е адаптирана към ъгъла на видимост на камерата. Сензорът за движение на камерата има далечна и висока чувствителност и може да се настрои в 3 различни режима: Нисък, Автоматичен и Висок. Select LTE реагира много бързо в High, само 0,2 секунди (при други режими 1,2 секунди и 0,9 секунди).
Функцията може да се комбинира с таймер и Time Lapse.

С мобилното приложение  можете лесно да контролирате или променяте настройките на камерата, безплатно! С включена функция за дистанционно управление камерата консумира малко повече енергия, защото е онлайн. Функцията може да бъде настроена да бъде активна от всеки половин час до 24 часа на ден. Препоръчваме ви да използвате външно 6V захранване, ако често използвате функцията.

Дисплей
Вграденият 2,4-инчов цветен LCD дисплей и осветена клавиатура улесняват навигацията в менюто и разглеждането на заснетите изображения на дисплея. Тъй като дисплеят е отпред на камерата, улеснява много лесния монтаж, тъй като го виждате директно в дисплея на камерата.

Многоезично меню
Камерата има 10 езикови опции в менюто: английски, френски, немски, италиански, чешки, унгарски, шведски, датски, норвежки и финландски.

SD карта с памет
За да работи камерата, трябва да се използват SD карти до 256 GB. Камерата съхранява всички снимки и видеоклипове на картата с памет. Ако не искате да запазите множество изображения или видеоклипове и искате да изпразните картата с памет, тогава функцията „overwrite“ означава, че когато картата с памет е пълна, камерата автоматично записва върху най-стария файл (функцията е избираема: включване / изключване ). Камерата поддържа SD карти с памет с размери до 256GB.

Захранване
Uovision Select LTE (4G) 30MP съдържа 12 AA батерии. Препоръчваме да използвате висококачествени алкални батерии, тъй като те не губят капацитет при температури на замръзване и имат по-дълъг живот. Камерата може да работи и с 6-волтово външно захранване заедно с 6V захранващ кабел Uovision.

Монтаж
Камерата може лесно да бъде монтирана на дърво с включения в комплекта колан. Стойката за камера се предлага като аксесоар - използването на стойката означава, че можете по-лесно да намерите правилния ъгъл за настройката на вашата камера.

Спецификации

Волтаж
6 V
Обхват на детекция
15 метра
Резолюция
30 Mpx
Време на задействане
0,2 секунди
Видео размер
4K/2.7K/1080p/720p/WVGA/QVGA
Индикатор за ниво на батерия
Да
Размер на снимка
30MP/24MP/20MP/16MP/8MP/5MP
IR подсветка 940 nm дължина на вълна не забележима
Да
Обхват на подсветка
15 метра
LCD дисплей
2 “LCD "
Дължина на видео
5 - 60 сек.
Видео със звук
Да
Брой снимки при активен режим Burst Mode
1 - 10
Регулиране на PIR датчик
Off/Low/Normal/High
Time Lapse
Да
Internet
Да
Захранване
Батерии AA - 12 броя 1,5V V
Външно захранване
6 V
Дистанционно управление
LinckEazi APP
Работна температура
от ‐20°C до +60°C
Интервал на задействане
Възможност за програмиране - 30 сек. – 60 мин.
Отпечатък на снимката
Време – час, дата, температура, ниво на батерията
Слот за SD карта
до 256GB
Издържливост на лоши атмосферни условия
Да
Размери
154mm*112*mm*79mm см.
Тегло
0.474 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Камера
  • 1 бр. Колан
  • 1 бр. Антена

Документация

Коментари

01.08.2023
Страхотна камера!
Рейтинг
5 (1)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи