Комплект сгъваем павилион 3,3x3,3 m син, 2 къмпинг стола и Сгъваема маса Coleman с компактни размери

Комплект сгъваем павилион 3,3x3,3 m син, 2 къмпинг стола и Сгъваема маса Coleman с компактни размери

Перфектният комплект за къмпинг. Не се чудете какво да поръчате. Този сет е направен от нас за вашето удобство.

комплект за къмпинг
изчерпан
Марка Dilego
SKU 31DIL12281
Напиши ревю
455,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Комплекта включва:

- Практичен и лек, лесно сгъваем павилион с екстравагантна конусовидна форма за градина, тераса, плаж, детски рожден ден, пазар, къмпинг, фестивал, сватба, кетъринг, изложбен щанд, приеми.Включената чанта за носене е оборудвана с колела, така че лесно да транспортирате павилиона. Дължина х ширина: основна площ (отдолу) 3,3 х 3,3 метра / покрив (отгоре): 2,65 х 2,65 метра, тегло: 11 кг, рамка: стомана, лека и стабилна със сребристо покритие. Телескопични крака: Височината може да се регулира три пъти с помощта на телескопичните крака. Моля, обърнете внимание, че това е лека конструкция, която може да не издържи на силен дъжд или буря. Затова разглобете павилиона при лошо време, за да можете да се наслаждавате на тази парти палатка за дълго време.

- Сгъваема маса Coleman с компактни размери - 80 х 40 х 55 см Сгъваемата мини къмпинг маса е подходяща за двама човека при пикник, риболов или в градината. Масата е изключително компактна и лека за транспорт и съхранение. Изработена е от алуминиева рамка, която при сгъване става на куфарче. Допълнително удобство е мрежесто рафтче за допълнителни вещи - телефони и.т.н.

- Супер удобени, сгъваеми столове с възглавница, хубави и широки подлакътници, отделяща се поставка за крака, регулируема в 3 посоки, за часове на спокойно релексиране. Риболовният стол е сгъваем и лесен за транспортиране, бързо се сглобява и е готов за употреба и също толкова бързо се разглобява отново. Благодарение на практичната, издръжлива чанта за носене, столът може да се носи навсякъде. Сгъваемият стол е изработен от здрава тръбна стомана, със стабилни и неплъзгащи се крака с профил, както и водоотблъскваща, здрава 600D полиестерна тъкан, в тюркоазено синьо, и може да бъде натоварен до 100 кг.

Спецификации

Размери
Палатка: 330 x 330 x 275 Маса: 80 х 40 х 55 Стол: 133 х 95 х 95 см.
Тегло
24 кг.

Съдържание

  • 1 бр. алуминиева шатра
  • 1 бр. сгъваема маса
  • 2 бр. къмпинг стола

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти