Ловни обувки Alpina Hunter Heat, Система ALPENHEAT, Мембраната Sympatex

Ловни обувки Alpina Hunter Heat, Система ALPENHEAT, Мембраната Sympatex

4 сезона
Водоустойчив
Мембрана
Туристически обувки
Презареждаща батерия

Интегрираната система ALPENHEAT осигурява топлина в студените дни на сняг и лед. Обувките HUNTER HEAT затоплят и държат на топло краката ви до 6 часа. Нагревателните елементи са в областта на пръстите и петите. Стабилността и сигурността с Alpina Hunter Head е благодарение на подметката Vibram. Мембраната Sympatex е водоустойчива и дишаща.

alpina hunter heat обувки
Марка Alpina
SKU 22ALP11614
Напиши ревю
895,00 лв.
Добави аксесоари
Камуфлажен маскировъчен чадър за лов Moultrie с Realtree Xtra Camo
Слушалки за лов, антифони Walkers Ultimate Power Muff Quads с 9 пъти увеличаване на слуха
Автоматична аналогова хранилка American Hunter R Pro с 4 времена на хранене
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Ловни обувки Alpina с отопление Hunter Heat 

 Когато един ловец усеща комфорт в краката си от стабилна и удобно обувка то удоволствието е гарантирано. Alpina Hunter Heat е именно комфортна удобно, но и технологична обувка с отопление. Интегрираната система ALPENHEAT осигурява топлина в студените дни на сняг и лед. Обувките HUNTER HEAT затоплят и държат на топло краката ви до 6 часа.

Нагревателните елементи са в областта на пръстите и петите.Краката Ви ще са на топло независимо от атмосферните условия. Отоплението идва толкова лесно натиснете само един бутон и топлината в краката ви идва моментално. Първите 10 минути системата ще работи на максимална мощност, след това системата преминава в поддържащ режим. Този режим ви гарантира топлина в краката без прегряване.

Батериите и зарядното са интегрирани в самите обувки, така удобно ще зареждате батериите заедно със зарядното без демонтаж от обувките. Времето необходимо за пълно зареждане е около 8 часа. Обувките са подходящи за продължително ходене и при екстремни условия (влажно и хлъзгаво време). Стабилността и сигурността с Alpina Hunter Head е благодарение на подметката Vibram. Отличното сцепление се дължи благодарение на големината, формата и разположението на грайферите независимо от терена. Невъзможността за задържане на вода и кал помага за по-лесно движение.

Мембраната Sympatex е водоустойчива и дишаща, осигурява оптимален температурен комфорт. Цялата обувка е с допълнителен протектор за по-висока ефективност от удари и скали. В областта на глезена и езика, обувките са с естествена кожа. Полиуретанова междинна подметка е разширена с което се осигурява по леко и удобно ходене. Под стелката е разположена подложна за контрол на обема с което се увеличава вътрешният обем при отстраняването им. Уникалното е че обувките са снабдени и с още една допълнителна подложка за поемане на вибрациите, интегрирана в самата подметка. Flex zone в задната част осигурява комфорт на глезена, предотвратяващ претоварване на глезена. Именно той е подложен на голямо натоварване при вървенето по пресечен терен затова комфорта му е от огромно заначение.

Забележка:Продукта се продава с три дни доставка.    

Преди употреба на ловните обувки задължително се залепва защитната мембрана за батерийте на обувките предпазвайки ги от замръзване.

Необходимо е да се направят 2 кръга изтощаване и зареждане на батерийте преди употреба.

 

 

Спецификации

Екстри
Система за отопление ALPENHEAT
Клас
Лов
Материал
Външно: Набук 2,8 мм, Мембрана: Sympatex/импрегнирана кожа, Подметка: Vibram
Тегло
1.9 кг.

Съдържание

  • 1 чифт Ловни обувки Alpina Hunter Heat

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи