Ловни обувки Alpina Trapper RJ, Подметката Alpina Allround, Мембрана Sympatex

Ловни обувки Alpina Trapper RJ, Подметката Alpina Allround, Мембрана Sympatex

4 сезона
Водоустойчив
Туристически обувки

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex за осигуряване на оптимален температурен комфорт на крака. Подметката Alpina Allround е разработена за да постигне сигурност, стабилност и функционалност без да пренебрегва комфорта. Наличието на Flex Zone спомага за намаляване на тежестта в задната част на глезена.

Alpina Traper RJ
изчерпан
Марка Alpina
SKU 22ALP11612
Напиши ревю
385,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Ловни oбувки Alpina Trapper RJ  

Високотехнологични и стабилни ловни обувки, подходящи и за дълго ходене. Това е моделът Trapper RJ , часовете ходене в планината през зимата са лекота с тези обувки. Подходящи за много хлъзгав терен и изключителна влажност. Подметката Alpina Allround е разработена за да постигне сигурност, стабилност и функционалност без да пренебрегва комфорта. Сцеплението по неравен терен е важно при модела Trapper RJ е постигнат максимално.

Това се постига с перфектно съотношение между големина, форма и разположение на грайферите. Ходенето по скалист терен се извършва с минимални усилия. Широчината на всеки канал между грайферите е достатъчна за да не се задържа кал и да се оттича водата, осигуряваща необходимата чистота за добро сцепление. Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex за осигуряване на оптимален температурен комфорт на крака.

Протектора в предната част на обувката осигурява ефективан защита от удари и скали. Наличието на Flex Zone спомага за намаляване на тежестта в задната част на глезена. Носеща по-голямата част от товара по време на дълго движение по неравен терен. Flex Zone намаля тежестта и облекчава напрежението върху зоната на глезена с което позволява по дълго натоварване.

Забележка:Продукта се продава с три дни доставка.   


 

Спецификации

Клас
Лов
Материали
Външен материал: Tелешки бокс 2 мм Мембрана: Sympatexx Подметка: Alpina Allround
Технология
Flex Zone
Тегло
1.98 кг.

Съдържание

  • 1 чифт. Ловни обувки Alpina Trapper RJ

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти