Навигация и проследяване на кучета Garmin DRIVETRACK™ 71 LMT-S

Навигация и проследяване на кучета Garmin DRIVETRACK™ 71 LMT-S

Вградено устройство за проследяване на кучета и GPS навигатор с подобрена свързаност

DRIVETRACK™ 71 LMT-S
Навигация и проследяване на кучета Garmin DRIVETRACK™ 71 LMT-S
Марка Garmin
SKU 05GAR12311
Напиши ревю
899,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си.

Навигация и проследяване на кучета в едно

 • Сдвоете с избрани Garmin GPS системи за кучета за навигация и проследяване на Вашите кучета от Вашия автомобил
 • Получете невероятна офроуд навигация с предварително заредена Recreation Map Europe
 • Подробна пътна карта на Европа на ярък 6.95 "дисплей
 • Wi-Fi® връзка за лесно актуализиране на картите и софтуер
 • Безжична технология Bluetooth® за хендсфри обаждания¹ и гласово активирана на навигацията

 

Проследявайте Вашите кучета с Garmin DriveTrack 71 GPS навигация за пътно и офроуд навигиране с подобрена връзка. Свържете я безжично с избрани Garmin GPS системи за кучета. Вижте всичко на ярък 6.95" дисплей, включително предварително заредена Recreation Map Europe.

Вижте къде са Вашите кучета

Синхронизирайте своя Garmin DriveTrack навигатор с избрани Garmin GPS системи за кучета, за помощ при проследяване на Вашите кучета на полето. Ще видите маркери за всяко куче, нанесени върху топографски контури на големия GPS дисплей. Насочващите знаци ви помагат лесно да проследявате и намирате всяко куче, което проследявате. Освен това, за пътувания по пътища или магистрали, устройството съчетава вграден Bluetooth със сигнали за шофьора, гласово активиране на навигацията, карти и трафик и много други.

Смарт свързаност

Когато синхронизирате Bluetooth смартфона си с Garmin DriveTrack 71, получавате страхотни функции, които ви позволяват да останете свързани, без да сваляте ръцете си от волана. Извършвайте хендсфри разговори и получавайте персонализируеми смарт известия на дисплея на навигатора си. Вижте входящите си обаждания, текстови съобщения и напомняния от календара, без да се налага да боравите по телефона си.

 

Услуги на живо

Преодолейте задръстванията с алтернативни маршрути, спестяващи време. После, с информация на живо, прекарвайте по-малко време, докато обикаляте сградата, за да търсите паркинг. За сигнали за трафика, подходящи насоки за пренасочване и актуални прогнози за времето, изтеглете приложението Smartphone Link, което свързва Вашия Garmin DriveTrack със съвместимия ви смартфон. Докато сте близо до дестинацията си, избягайте от стреса на паркирането, като прегледате цените и наличността на обществения паркинг на улицата. Приложението Smartphone Link също така позволява функцията LiveTrack, която позволява на шофьорите да споделят местоположението си, така че приятелите ви да могат да следят местоположението ви, независимо дали сте в града или пътувате по дълъг път.

Още навигация от вашия Garmin Smartwatch

Когато свържете този навигатор със съвместимият си Garmin смарт часовник (продава се отделно), можете да получите навигация точно на китката си, дори след като сте паркирали колата си и ходите към Вашата дестинация. Получавате също така полезни предупреждения за водача на часовника си. Не се притеснявайте, че ще загубите колата си в претъпкания паркинг; смарт часовника ви осигурява насочване чрез компаса от паркираното от вас превозно средство до Вашата дестинация - и отново до автомобила ви

Пътешествията станаха по-добри с TripAdvisor®

Когато не сте запознати с района, е хубаво да имате нещо, което да ви насочи в правилната посока. Ето защо ние осигурихме TripAdvisor в Garmin DriveTrack навигатора. Преглеждайте рейтингите за точките за пътуване, като например хотели, ресторанти и забележителности, по маршрута ви или близо до дестинацията. От най-големия туристически сайт в света директно в колата ви, ви помагаме да намерите спирките, които правят цялото пътуване част от дестинацията. Също така открийте нови атракции с вградения инструмент за планиране на пътуванията, който добавя забавление за пътуванията, като предлага интересни спирки по пътя.

¹Две устройства трябва да са на 75 метра едно от друго

Спецификации

Водоустойчив
да IPX7
Батерия
литиево-йонна mA/h
Дисплей
1024 x 600 пиксела
Размери
173 x 99 x 19 мм.
Размери
418 гр. см.
Тегло
0.243 кг.

Съдържание

 • Garmin DriveTrack 71 LMT-S
 • Предварително заредени карти на Европа и 1-годишен BirdsEye абонамент за сателитни изображения
 • Монтажно за автомобил
 • Кабел за захранване в автомобила
 • USB кабел
 • Ръководство

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи