Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI, Тегло: 550 гр., Батерий: тип АА

Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI, Тегло: 550 гр., Батерий: тип АА

Водоустойчив
Захранване с батерии тип АА

  Ново откритие очила за нощно виждане GS - 7D GSCI , използвана е подобрена технология за направата на този тип устройство , даваща му възможността да е изключително леко и надеждно, има много разнообразни функции важни за оператора на устройството, Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI e идеалния избор за професионалисти. Уреда разполага с невидим осветител , даващ възможност да работите при пълна тъмнина. Възможност за използване на външен източник на енергия при ниски температури. Вградената система за спиране на уреда при силна светлина.

GS-7D-GSCI-night-vision-goggles главна
Марка GSCI
SKU 25GSC09130
Напиши ревю
5 850,00 лв.
Добави аксесоари
Слушалки за лов, антифони Walkers Ultimate Power Muff Quads с 9 пъти увеличаване на слуха
Стол Viper SD Summit с настройване за седнало и изправено положение
Автоматична хранилка American Hunter Sunslinger с вграден соларен панел, 16 времена на хранене
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI

Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI са фундаментално ново откритие при , което всички изисквания на потребителите за продуктите от този тип устройства се взимат под внимание. Използвана е подобрена технология за направата на този тип устройство , даваща му възможността да е изключително леко и надеждно като в същото време има много разнообразни функции важни за оператора на устройството при продължителна употреба.

Има специално покритие при този вид оптика , която изгражда външния вид на елемента , позволявайки максимално да се извлекат ползите от тръбата за усилване на изображенията.

Добре обмисления ергономичен дизайн позволява на GS - 7D да работи гладко и ефективно. Очила за нощно виждане GS - 7D GSCI e идеалния избор за професионалисти. Уреда разполага с невидим осветител , даващ възможност да работите при пълна тъмнина. Възможност за използване на външен източник на енергия при ниски температури , когато нормалните батерии спират да работят.

Вградената система за спиране на уреда при силна светлина , ограничава работата на устройството при излагане на силна светлина. Леката външна обвивка на уреда позволява той да издържи големи натоварвания , като едновременно с това е водонепромoкаем. Има допълнителен бутон за избиране на различен набор от комбинации на функции даващ възможност да се изключи дадена опция в зависимост от задачите за изпълнение.

Заблежка: Продукта се продава само с предварителна заявка

 

Спецификации

Водоустойчив
Дa
Далечина на фокуса
0.25 до безкрайност м
Дължина на фокуса
27
Настройка на междуочието
52/72 мм
Настройки на диоптъра
+4/-4
Поле на изглед
38 +/-2 (градуса)
Увеличение
Х1
Захранване
Батерия тип АА 1,5 V
Работна температура
-30 до +50 градуса
Размери
158 x 139 x 64 мм.
Тегло
0.55 кг.

Съдържание

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи