Примамка за хищници Rabbit Decoy

Примамка за хищници Rabbit Decoy

Примамка за хищници Rabbit Decoy
изчерпан
SKU 50ZZZ08606
Напиши ревю
85,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Примамка за хищници Rabbit Decoy

Според големите производители в ловната индустрия, този модел изкуствена примамка е една от най–добрите за хищници предлагани днес на пазара. Примамката е със семпъл дизайн, олекотена и на много достъпна цена. Когато сте на лов , трябва отвлече вниманието на хищника върху нещо различно от вас. Примамката в форма на заек има изключително реалистични движения на заек в беда и иска да задържи вниманието на почти всеки хищник. Тази примамка може да работи в продължение на 8 до 10 часа с едно 9 волтова батерия (не е включена) или може да се захранва от Western Rivers от разстояние.

Уникалният дизайн на тази примамка позволява тя да бъде поставен в висока трева или открит терен.Действието й се състои в това да възпроизвежда мъчещ се малък бозайник.

Веднъж задействана, изкуствената примамка се вижда от голямо разстояние, а заедно с реалистичните движения и материалът, от който е изработена (синтетична козина), примамката ще привлече и задържи вниманието на хищниците около нея. Захранването е от 2 броя алкални батерии тип “AAА” (не са включени в комплекта).

Спецификации

Тегло
0 кг.

Съдържание

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти