Радиостанция UHF Baofeng BF-H6 напълно водоустойчив

Радиостанция UHF Baofeng BF-H6 напълно водоустойчив

Baofeng BF-H6 е компактна водоустойчива радиостанция подходяща за лов и риболов с обхват от 10 км и възможност за свързсане до 128 канала.

Радиостанция UHF Baofeng BF-H6 напълно водоустойчив
Марка Baofeng
SKU 37BAF12316
Напиши ревю
99,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Радиостанцията Baofeng BF-H6 представлява високо мощна и многофункционална аматьорска ръчна радиостанция, която се наслаждава на широка популярност сред радиолюбителите и еърсофт играчите. Съчетавайки висока изходна мощност от 10 вата и поддръжка на честотния диапазон VHF (136 - 174MHz) и UHF (400 - 520MHz), този модел е изключително подходящ за дълги дистанции на комуникация.

Baofeng BF-H6 разполага с 128 канала в паметта си, което позволява на потребителите да настройват и запаметяват различни честоти и настройки. LCD дисплеят на устройството осигурява визуална информация за текущите параметри и позволява лесна навигация в менютата.

Една от ключовите характеристики на тази радиостанция е обхвата й на дистанционна комуникация, който може да достигне до 10 километра при подходящи условия. Това прави BF-H6 идеален избор за ситуации, в които се изисква дългосрочна и надеждна комуникация.

Захранването на радиостанцията се осигурява от високо капацитетна акумулаторна батерия с капацитет 2200mAh. Съчетана с функцията за пестене на енергия, тази батерия позволява до 5 часа непрекъсната работа и до 2 дни в режим на готовност. Индикаторът за нивото на батерията предоставя информация за текущото състояние на зарядната батерия и предупреждава потребителя при необходимост от зареждане.

Baofeng BF-H6 разполага с редица допълнителни функции, които улесняват комуникацията. Функцията CTCSS (Continuous Tone Coded Squelch System) позволява на потребителите да филтрират нежелани сигнали и да поддържат чист канал. Функцията VOX (Voice-Operated Transmission) активира предаването автоматично при засичане на глас, което улеснява употребата и освобождава ръцете на потребителя.

За да се осигури чиста комуникация, радиостанцията разполага с функцията BCL (Busy Channel Lock-Out), която блокира предаването на сигнал, ако каналът е зает от други потребители. Този механизъм предотвратява смущенията и подобрява ефективността на комуникацията.

Функцията TOT (Time Out Timer) позволява на потребителя да зададе времето, след което предаването автоматично се прекратява. Това предотвратява злоупотребата с канала и осигурява ресурси за другите потребители.

Baofeng BF-H6 предлага и допълнителни функции като dual standby (двойно готовност), 50 опции CTCSS и 104 опции DCS (Digital-Coded Squelch), DTMF тонално набиране, настройки за различни стъпки (2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 20 / 25 / 50 KHz), FM радио, възможност за свързване на слушалки или диктофон, функция за заключване на клавиатурата и работна температурна обхват от -20°C до +60°C.

Baofeng, като утвърден производител на радиостанции, предоставя надеждни и функционални продукти. Моделът BF-H6 се доставя с богат комплект аксесоари и представлява идеалното решение за тези, които се нуждаят от надеждна и мощна радиостанция за комуникация.

Спецификации

Обхват
до 10 км
FM шум
< 0.2 µV (12 DB SINAD)
Антена
Съпротивление на антена 50Ω
Аудио смущения
<5%
Вграден фенер
Да
Интермодулация
<-60dB
Канали
128
Мощност
10W/5W/1W
Работна честота
136.00-174.00 MHz / 400.00-520.00MHz
Функции
50 CTCSS и104 DCS кодове
Честотен стабилитет
±2.5ppm
Батерия
2200mAh mA/h
Захранване
7.4V V
Работна температура
от -20 до +60
Размери
2.5*12.3*3.6 см.
Тегло
0.245 кг.

Съдържание

  • 10W радиостанция Baofeng BF-H6
  • dual-band антена
  • 7.4V 2200mAh батерия
  • станция за зареждане
  • 10V захранващ адаптер
  • щипка за колан
  • каишка
  • ръководство за употреба 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи