Сглобяемо чакало за лов

Сглобяемо чакало за лов

Чакалото с кула е удоволствие, което заслужава всеки любител на лова - със своята 360-градусова  гледка. Възможност за добавяне 3-метровата кула с малка веранда.

Чакало за лов с метални панели
SKU 43ZZZ12337
Напиши ревю
4 290,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Погледнете на лова с нови очи - камуфлажът и удобството могат да бъдат съвместими! Новото чакало дава 360-градусов поглед, проектирано е с мисъл за съвременния ловец и дава възможност за наблюдение и опазване на дивеча с несравнима прецизност!

Основни функции:

  • 360-градусова видимост: панорамна гледка, която гарантира, че нито един момент няма да бъде пропуснат. Можете да наблюдавате дивеча в естествената му среда без животното да ви усети.
  • Оставате на сухо и вятъра вече не е проблем. Конструкцията е устойчива на атмосферни влияния - създадена е да издържа на природните стихии, изградена от 3 см термопанели с пяна с висока плътност, които ви пазят от дъжд, вятър или сняг, и така вашето ловно изживяване остава незасегнато от атмосферните условия. Стените запазват топлината, устойчиви са на вятър, осигуряват отлична звукоизолация, предотвратяват кондензацията и осигуряват защита от пожар.
  • Вентилационните отвори поддържат нивото на кислород. Подът е солиден, стоманено подсилен с шумоизолираща положка. Шестте панелни стени са построени с лесни за захващане връзки. Чакалото е снабдено с 3 хоризонтални и 3 вертикални прозорци от закалено стъкло, които са перфектното допълнение на съоръжението за безпроблемен лов.
  • Можете да добавите кула за допълнително укритие. Насладете се на предимството да бъдете практически невидими за вашата цели.
  • Споделете тръпката от лова с вашите колеги - кулата побира до 3 души.
  • Вътрешни размери на укритието - 183 см *183 см * 216 см

Забележка: Уверете се, че вашите ловни дейности са в съответствие с местните разпоредби и етичните ловни практики. Безопасността винаги трябва да бъде основен приоритет.

Спецификации

Височина на основата
3 метра
Материал на констукцията
Под - солиден, стоманено подсилен с шумоизолираща положка
Покрив
ротоформован покрив
Поставка за чаша
Да
Прозорци
6 бр. закалено стъкло
Стени
Стени от 3 см термопанели с пяна с висока плътност
Размери
Вътрешни размери на укритието - 183 см *183 см * 216 см см.
Тегло
200 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Сглобяемо чакало за лов

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи