Сгъваем нож Opinel OUTDOOR №8

Сгъваем нож Opinel OUTDOOR №8

Острие от неръждаема стомана Sandvik 12C27

Opinel OUTDOOR №8 оранжев
изчерпан
Марка Opinel
SKU 06OPI12220
Напиши ревю
49,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Сгъваем нож Opinel OUTDOOR №8 

Ножът Opinel OUTDOOR №8 е създаден специално за хора, обичащи да бъдат сред природата. Идеален помощник във всички дейности, когато е нужен - трекинг, алпинизъм, каньонинг, пещерно дело, парапланеризъм, ветроходство и водни спортове!  Незаменима помощ при спортни дейности на море и планина.

За направата е използвано модифицирано 8,5 см острие от неръждаема стомана Sandvik 12C27, с дебелина 2,5 mm за по-висока устойчивост, с назъбена част от 3,5 cm за намаляване на усилието и по-бързо рязане на естествени и синтетични въжета, с отвор за развиване на скоби, шегели и ключове (4-10 мм). Virobloc система за заключване на острието в отворено или в затворено състояние.

Емблематичнaта и ергономична Opinel дръжка е изработена от 2 вида висококачествени, водо и термоустойчиви пластмаси, издържащи на екстремни температурни аплитуди от -40 °C до +80 °C, осигуряващи максимално сцепление. Вградена в дръжката свирка, работеща при всякакви условия, осигурява 110 децибела звук, достигащ на повече от 300 метра. Удължение на дръжката от синтетично въже за окачване на кука, чанта, колан, карабинер.

 

 

 

Спецификации

Дръжка
пластмаса
Материал
стомана Sandvik 12C27
Материали
Острие: стомана 12С27
Размери
дължина на острието - 8,5 см мм.
Тегло
0 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Нож

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти