Смарт камера E1 Outdoor PoE 4K 8MP PTZ, с автоматично проследяване и интелигентно откриване

Смарт камера E1 Outdoor PoE 4K 8MP PTZ, с автоматично проследяване и интелигентно откриване

POE Ip камера за охрана, с 3х цифрово увеличениe на образа, възможност за завъртане 355° в хоризонтала и и 50° във верикала, двупосочно аудио, Smart Alarm - детекия на човек/детекция на превозно средство

E1 Outdoor PoE
Смарт камера E1 Outdoor PoE 4K 8MP PTZ, с автоматично проследяване и интелигентно откриване
Марка Reolink
SKU 40REO12297
Напиши ревю
270,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Интелигентната POE PTZ камера E1 Outdoor има функция за засичане движение от човек или превозно средство

С малки размери, но напълно оборудвана и с интелигентна функция за разпознаване на човек/превозно средство. Тази камера е снабдена е с опция за цветно нощно виждане и има възможност за двупосочно аудио.

Основните функции:

 • Разпозначане на хора/превозни средства;
 • Автоматично проследяване - Автоматично следва движещия се човек/кола;
 • Power over Ethernet (PoE) позволява едновременно предаване на данни и захранване чрез един мрежов кабел.
 • Цветно нощно виждане - Вижте пълноцветни изображения през нощта с включените диоди.
 • 8M SHD и 3X оптично увеличение - Предлага кристално чисти изображения и видеоклипове. Увеличете, за да гледате с повече подробности.
 • гледане на 94° - 50° в хоризонтала и 53° - 30° във верикала - Вградена сирена със силен звук, за да възпре натрапника.

Нагоре и надолу, наляво и надясно, точно определяне и проследяване - Тази PTZ камера ви позволява да гледате света си от всеки ъгъл и може автоматично да следва движещия се човек/кола. Следете натрапниците и не ги оставяйте да се скрият. Важно: Функцията запроследяване на човек/кола работи в хоризонтала, но не и във вертикала.

Говорете сякаш сте тук - Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да слушате и да говорите с всеки, когото камерата улови в реално време: „Здравей!“ на приятели или "Махни се!" на натрапниците. След като бъде открит нарушител, прожекторите и сирената на камерата ще се задействат или вие можете да  активирате ръчно, и да служат като предупреждение за натрапника. Спрете престъплението, преди да се е случило.

Ясно и цветно, дори през нощта или отдалеч - с 8 MPx резолюция и вградени прожектори, тази малка IP камера записва в пълноцветно през деня и нощта. Дори можете да увеличите 3x оптично, за да видите с повече подробности.

Технологията Power over Ethernet (PoE) позволява едновременно предаване на данни и захранване чрез един мрежов кабел. По-малко окабеляване, по-ниска цена и повече удобства.

E1 Outdoor има функция забавен time lapse или заснемане на равни интервали от време вижте деня за минута и споделете забавлението с приятели.
Сертифициран за устойчивост на атмосферни влияния - работи перфектно както на закрито, така и на открито.

Можете да охранявате частната си собственост - своят дом, гараж, двор, градина. Можете да следите своя бизнес - през деня и нощта, в слънце, дъжд или сняг. Можете да запишете семейното си тържество, организирано в задния ви двор.

Камерата работи с иновативна технология за разппознаване формите на хора и превозни средства, предлага точни засичания и значително намалява фалшивите аларми за движение на тривиални обекти.

Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да слушате и да говорите с всеки, когото камерата улови в реално време. Кажете „Здравей!“ на приятели или "Махни се!" на нежеланите посетители.

Максимална защита с резлюция 4K 8MP
Можете да наблюдавате големи площи с една IP охранителна камера. Нейната висока разделителна способност  осигурява по-ясна картина и по-плавно възпроизвеждане при гледане на живо.

Инфрачервените светодиоди осигуряват превъзходно качество на изображението при нощни записи. Моделът е идеален за външни зони, които не винаги са добре осветени.

Технологията Power over Ethernet (PoE) позволява едновременно предаване на данни и захранване чрез един мрежов кабел. По-малко окабеляване, по-ниска цена и повече удобства.

Свържете камерата с Reolink IoT устройства, като Reolink Floodlight PoE/WiFi за по-разширено изживяване. Когато е свързан с Reolink Floodlight, прожекторът може да се активира от разпознаването на движение на камерата, за да осветява по-голяма зона за наблюдение, осигурявайки по-ярко и ясно нощно виждане.

E1 Outdoor PoE поддържа 24/7 непрекъснато заснемане. Можете да запишете всички видеоклипове на microSD карта, Reolink NVR или FTP сървър. Изберете предпочитания от вас метод и се насладете на персонализирана сигурност. Поддържа до 256GB microSD карта (не е включена).

24.2 – часа - 64GB

48.5 – часа - 128GB

97.1 – часа - 256GB

Цифрите са базирани на битрейта по подразбиране на камерата (6144 kbps). Действителното време за запис зависи от настройките. Резултатите може да варират.

Ако искате да запазвате видеоклипове за по-дълго време или да управлявате множество камери, можете просто да свържете тази камера към съвместим Reolink NVR или система за охранителна камера.

* NVR на Reolink се препоръчват за най-добра производителност.

Със здрав корпус камерата е създадена да издържа на всякакви метеорологични условия като топлина, влажност и студ. На закрито или на открито, тя се представя добре за целогодишна защита.

*За оптимална водоустойчива защита, моля, следвайте инструкциите за инсталиране на камерата.

След като бъде открито нещо подозрително, камерата ще изпрати незабавно насочено известие и имейл с моментна снимка на вашия телефон.

Проверете какво се случва пред камерата на вашите телевизори с Google Nest Hub или Chromecast. Толкова е лесно, колкото да кажете „Хей, Google, покажи ми задния двор“.

Спецификации

Резолюция
8 Mpx
Увеличаване на заснетия образ (zoоm)
оптичен х3 X
AI Функция
Детекция на превозни средства, хора
GSM връзка
не
iOS и Android
да
Аларма
да , Siren
Видео размер
4К 8MP
Влагоустойчив
да
Водоустойчив
да
Дължина на IR обхвата
850nm
Запис
на карта памет или облак
Инфрачервени диоди
6
Материал на констукцията
пластмаса
Монтаж
Собствена стойка
Напрежение
12V (V)
Поле на обхват
до 12 m нощно виждане
Слот за TF карта
до 256 GB
Обектив
f= 2.8mm fixed, F=1.6, IR cut °
Видео формат
H.264
Видео със звук
Да
Internet
POE
Външно захранване
DC 12V⎓1A, <12W V
USB изход
да
Работна температура
-10℃~+55℃
Слот за SD карта
да
Размери
185mm×120mm×6.5mm(L×W×H) мм.
Микрофони
Да
Тегло
0.47 кг.

Съдържание

 • Защитна скоба
 • Пакет винтове
 • 1 м мрежов кабел
 • Шаблон за монтаж
 • Ръководство за бърз старт
 • Стикер за наблюдение
 • Reolink E1 Outdoor PoE

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи