Снегоходки TSL - 325 Adjust

Снегоходки TSL - 325 Adjust

Снегоходки 325 ADJUST: Снегоходките от този универсален, гъвкав модел са високотехнологични и удобни, с високи нива на издръжливост и продължителен живот, 3D дизайн и плътно прикрепване с прецизно обхващане на крака.
Снегоходки TSL - 325 Adjust
изчерпан
Снегоходки TSL - 325 Adjust
Марка TSL
SKU 29TLS12164
Напиши ревю
369,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

325 ADJUST

СНЕГОХОДКИ

Снегоходки 325 ADJUST: Снегоходките от този универсален, гъвкав модел са високотехнологични и удобни, с високи нива на издръжливост и продължителен живот, 3D дизайн и плътно прикрепване с прецизно обхващане на крака. TSL 325 Adjust се характеризират със системата Boa® Fit, която ви позволява бързо и лесно поставяне и сваляне на снегоходките, съчетано с микро-регулиране за точно и оптимално пристягане.  Подходящи са за потребители с тегло 50 до 118 килограма и притежават всичко, от което се нуждаете, за да извлечете максимума от снежните си походи!

ОПИСАНИЕ

ПЛАТФОРМА

- Гъвкавото прикрепване на снегоходката към обувката с помощта на каишки осигурява високо ниво на комфорт и необходима подвижност на крака.

- Регулиране на заключването: Тази лесна за използване настройка позволява да наместите и запаметите дължината според размера на обувката ви, така че снегоходките ви ще са готови за всички ваши следващи преходи.

- Boa® Fit система:

БЪРЗО: Системата Boa® Fit ви позволява бързо да поставяте и сваляте снегоходките, независимо от условията.

МИКРО-РЕГУЛИРАНЕ: Осигуряваща незабавни микро-корекции за прецизно и персонализирано прилягане, Boa® Fit системата подобрява качествата на снегоходките и комфорта, по всяко време и навсякъде.

-Странична настройка: снегоходките осигуряват още по-голям комфорт посредством системата си за странично регулиране, с която се напасват към всякаква ширина на обувката, така че да се осигури максимално обхващане на краката.

-Предварително регулиране при глезена: Позволява ви да центрирате меката подложка при извивката на ходилото и да я фиксирате постоянно на тази позиция, всичко с цел максимален комфорт.

-Пристягане и отпускане чрез храпова система (тресчотка) за сигурно и бързо прилягане и закрепване.

-Омекотена, гъвкава каишка за комфорт.

-Система за абсорбиране на шум и удар (SSAS).

-Лесна за използване система за повдигане на петата, активирана лесно, само чрез натиск с помощта на щеката.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

                                                    TSL 325 ADJUST

Размер на обувките:                  39 – 50 мъже

Тегло на потребителя:               50 – 120 кг

Размери на снегоходката:         59,5 – 22 см

Тегло на снегоходката:              895 грама едната

Метални зъби:                            2 х 6 шипа

Зъби отпред:                              Да

 

СЦЕПЛЕНИЕ

• Предни зъби за максимално сцепление на стръмен терен

• 6 сменяеми стоманени шипа (метални зъби)

 

Всеки чифт снегоходки е снабден с чанта за транспорт и съхранение.

 

ТЕХНОЛОГИИ

3D ДИЗАЙН

Платформите на тези снегоходки се отличават с ръбове с променлива височина, което осигурява по-добро сцепление при спускане по склонове и отлично сцепление при всички видове сняг (Патент на TSL).

ФОРМА НА ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Снегоходките TSL съчетават достоен за пример комфорт с максимални експлоатационни качества при всички видове сняг. Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.

Boa® Fit система:

- БЪРЗО: Системата Boa® Fit ви позволява бързо да поставяте и сваляте снегоходките, независимо от условията.

- МИКРО-РЕГУЛИРАНЕ: Осигуряваща незабавни микро-корекции за прецизно и персонализирано прилягане, Boa® Fit системата подобрява качествата на снегоходките и комфорта, по всяко време и навсякъде.

СТРАНИЧНО РЕГУЛИРАНЕ

По-голям комфорт се осигурява посредством системата за странично регулиране на тези снегоходки, която ще приеме всяка ширина на обувката, за да даде максимално обхващане на крака. Патент на TSL. 

РЕГУЛИРАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО

Просто натиснете бутоните на заключването и плъзнете частта на петата до желания размер, за да регулирате дължината според размера на обувката. Така снегоходката ще бъде готова за използване по време на всички бъдещи преходи.

СИСТЕМА ЗА АБСОРБИРАНЕ НА ШУМ И УДАРИ S.S.A.S.

Система за поглъщане на Шум и удари – патент на TSL. За да се насладите напълно на тишината на природата. TSL решава проблема с шумното ходене като създава системата за абсорбиране на звук и удари.

ЛЕСНО ИЗКАЧВАНЕ

Повдигането на петите (посредством специален елемент вграден към снегоходката, наречен жаргонно „кокона“) улесняват ходенето по време на дълги изкачвания нагоре и намаляват умората на мускулите на прасеца. Повдигането на петите се активира лесно чрез оказване на натиск с помощта на щеката, така че няма да има нужда да се навеждате.

Спецификации

Мaксимална товароподемност
обувки от 39 до 50 и 50 до 120 кг кг.
Цвят
Тъмно сив
Размери
За обувки размер 39 до 50 EU см.
Тегло
1.79 кг.

Съдържание

  • 1 чифт Снегоходки TSL 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти