Соларен панел мощност 2,5W и напрежение 5V с пауър банк за мобилни устройства и ловни камери

Соларен панел мощност 2,5W и напрежение 5V с пауър банк за мобилни устройства и ловни камери

Соларен панел с мощност 2.5 W с напрежение 5V. Соларният панел зарежда пауър банк, с които можете да зареждате вашите утройства.

 
солар с пауър банк
Марка Scout Guard
SKU 41SGO12292
Напиши ревю
90,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Power Bank се зарежда през слънчевия панел през деня, а след това може да зарежда мобилни телефони, iPad и други електронни устройства през нощта.
Може да се използва за ловни камери, което предотвратява честата замяна на обиковенни батерии.
Устройството е със защита от презареждане и защита от разреждане, също и водоустойчиво/прахоустойчиво и пожароустойчиво.
Напълно заредените батерии 18650 могат да се извадят и използват за други устройства
Соларен панел и мобилна захранваща банка, които преобразуват слънчевата енергия в електричество. Този високоефективен дизайн от монокристален силиций е създаден специално за камери за наблюдение. Този продукт може да се използва и за поддържане на енергия за други електрически продукти. Соларното зарядно устройство поддържа DC изход от 5V/2. Може да се зарежда от слънчева енергия или изход от 5V/1A, преобразуван от AC адаптер чрез USB кабел.

Има два начина за зареждане на този продукт:

1, Използвайте слънчева енергия за зареждане. Моля, обърнете внимание, че трябва да регулирате ъгъла между слънцето и слънчевия панел. Поддържането на вертикален ъгъл по обяд ще осигури най-добра ефективност на зареждането. Соларното зарядно ще захранва камерата, която се зарежда, като същевременно удължава времето за зареждане. Ефективността на слънчевото зареждане може да бъде повлияна от времето, географската ширина, сезоните и т.н. (Например времето за зареждане ще бъде много по-бързо в слънчеви дни, отколкото в облачни дни).

2, Използвайте USB кабел, свързан към AC адаптер или компютър. Моля, не забравяйте да се уверите, че изходният порт на адаптера или USB кабела съвпада с входния порт на мобилната захранваща банка. След като зареждането приключи, моля, извадете кабела от камерата.

Основните функции:

(1) FCC/CE и ROHS преминати.

(2) Напълно заредените батерии 18650 в BC-02 могат да бъдат извадени и използвани за други устройства.

(3) Power Bank се зарежда чрез слънчеви панели през деня и след това може да зарежда мобилни телефони, iPad и други електронни устройства през нощта.

(4) BC-02 е водоустойчив/прахоустойчив и пожароустойчив. Може да се използва за ловни камери.

(5) BC-02 е издръжливо устройство със защита от презареждане и защита от разреждане.

4*18650 БАТЕРИИ НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ

Спецификации

Мощност
2,5 W W
Волтаж
5 V
Влагоустойчив
IP65
Мощност
2,5 W
Напрежение
5 (V)
Тегло
0.9 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Соларен панел  с пауър банк

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи