Тактически фенер Olight Warrior 3 S 2300lm.

Тактически фенер Olight Warrior 3 S 2300lm.

Olight Warrior 3 S е високотехнологичен тактически фенер, предлагащ изключително ярка светлина от до 2300 лумена, с иновативен сензор за близост и удобно двойно управление, идеален за различни тактически и ежедневни приложения.

 

Тактически фенер Olight
Тактически фенер Olight Warrior 3 S 2300lm.
Марка Olight
SKU 26OLI12369
Напиши ревю
295,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Olight Warrior 3 S представлява синтез от иновации и високи технологии в областта на тактическите фенери. Снабден с новаторски сензор за близост, този фенер предварително реагира на препятствия пред рефлектора, намалявайки автоматично нивото на яркост. Това не само подобрява удобството, но и предпазва от нежелани ефекти като ослепяване на околни хора.

Със своите 2300 лумена и TIR оптика, Warrior 3 S осигурява изключително ярка светлина, която достига до 240 метра. Независимо дали сте в тъмна, безлунна нощ или в условия на ограничена видимост, този фенер ще ви осигури необходимата светлина за успешното изпълнение на вашите задачи.

Изборът от 6 режима на работа включва енергоспестяващ режим moon light за дълготрайно осветление и Strobe режим за извънредни ситуации. Управлението на фенера е интуитивно и удобно благодарение на двойното управление - страничен превключвател за бърз достъп до различните режими и заден превключвател с модернизирана капачка, подходяща за допълнително управление с дистанционен превключвател.

Освен това, Warrior 3 S е снабден със здрава щипка и калъфче за носене, което гарантира готовност и удобство при носене във всяка ситуация. С неговите иновативни технологии, изключителна яркост и надеждност, този фенер е идеалният спътник за всяка тактическа мисия или приключение под открито небе.

Спецификации

Вид батерия
HDC 5000ma/h 21700
Време на светене
55 дни
Дължина на лъча
240 метра
Начин на зареждане
MCC3 USB магнитен кабел
Осветеност
Максимална мощност 1100 лумена
Захранване
HDC 5000ma/h 21700 V
Издържливост на лоши атмосферни условия
Да
Водонепромокаема
IPX8
Размери
13,9х2,95 см.
Тегло
0.8 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Фенер 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи