Термален монокуляр IRay Geni GH50R 12MP с обсег до 2530м

Термален монокуляр IRay Geni GH50R 12MP с обсег до 2530м

IRay Geni GH50R е термален прицел с висока резолюция, вграден лазерен далекомер и устойчивост на удари до 1000G.

IRAY Geni GH50R LRF
изчерпан
Термален монокуляр IRay Geni GH50R 12MP  с обсег до 2530м
Марка InfiRay®
SKU 25INF12266
Напиши ревю
9 350,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Термалният прицел IRAY Geni GH50R LRF е мощен компактен термален прибор, който е оборудван с последен модел сензор с NETD ≤ 35mK и разделителна способност 640х512. Това осигурява изключително висока чувствителност, която може да засече най-малките разлики в температурата и фона. С термалния прицел IRAY Geni GH50R LRF, можете да разпознавате детайли на обекти, дори при тежки метеорологични условия, когато термичният контраст е нисък.

IRAY Geni GH50R LRF е изключително лек, като теглото му е само 0,7 кг, а дължината му е 22,4 см. Това го прави изключително удобен за носене и използване.

Термалният прицел IRAY Geni GH50R LRF разполага с три профила с три прострелки и обхват над 2530 метра. Сензорът на прицела се тества многократно на различни стендове, за да се гарантира максимална острота на изображението и разпознаване на обекти на дистанции до 2530 метра.

IRAY Geni GH50R LRF е оборудван с нов подобрен алгоритъм, който значително подобрява еднородността на изображението, детайлите, контраста и други ефекти. Има нов 1024 × 768 AMOLED дисплей, който осигурява висока разделителна способност. Уникалният ултра ясен режим на InfiRay е специално за сурова среда, което прави Geni по-чувствителни и получават повече подробности.

IRAY Geni GH50R LRF разполага с вграден прецизен лазерен далекомер (LRF), който има обхват от 10-1000 метра с точност ± 1 метър до 1 километър. Интегрираният прецизен лазерен далекомер осигурява точно определяне на обхвата в два режима - еднократно измерване на времето и режим на сканиране.

Размери

IRAY Geni GH50R LRF е ултра-компактен и ултра-лек термален прицел, с тегло само 0,7 кг и късина от 22,4 см. Това го прави идеален за лов и други дейности на открито. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по-добро разположение.

Профили с прострелки

IRAY Geni GH50R LRF разполага с 3 профила с прострелки, които могат да бъдат настроени според нуждите на потребителя. Тези профили позволяват на стрелеца да се адаптира към различни условия и да постигне по-добра точност в стрелбата.

Обхват

IRAY Geni GH50R LRF има обхват над 2530 метра, което го прави подходящ за стрелба на големи дистанции. Този обхват е осигурен благодарение на високочувствителния сензор и вграденият лазерен далекомер (LRF), който позволява точно определяне на обхвата.

Изображение с висока разделителна способност

IRAY Geni GH50R LRF разполага с нов 1024 × 768 AMOLED дисплей, който осигурява ясен и ярък образ на изображението. Новият подобрен алгоритъм на модула значително подобрява еднородността на изображението, детайлите, контраста и други ефекти, за по-добро разпознаване на детайли дори при най-тежките метеорологични условия.

Ултра-ясен режим

IRAY Geni GH50R LRF разполага с уникален ултра-ясен режим, който е специално проектиран за сурови условия. Това позволява на прицела да бъде по-чувствителен и да получава повече подробности, когато се използва в тежки условия.

Вграден прецизен лазерен далекомер (LRF)

IRAY Geni GH50R LRF разполага с вграден прецизен лазерен далекомер (LRF), който може да открие обхват от 10 до 1000 метра с точност ± 1 метър до 1 километър. Интегрираният прецизен лазерен далекомер осигурява точно определяне на обхвата в два режима – еднократно измерване на времето и режим на сканиране. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по -добро разположение на изстрела.

Спецификации

Поле на обхват
8,8 ° × 6,6°
Сензор
640х512
Тегло
700
Увеличение
1×/2×/4×
Обектив
50 мм, F1.1 °
Дисплей
1024 × 768 OLED
Обхват на заснемане
2530 мерта
Internet
Wi-Fi
Захранване
Презареждаема батерия V
USB изход
Тип-C
Работна температура
-25 – +40
Вградена памет
32 ГБ
Тегло
0.7 кг.

Съдържание

  • 1 бр. IRay Geni GH50R

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти