Термален прицел Pulsar Trail 2 LRF XP50 без монтаж

Термален прицел Pulsar Trail 2 LRF XP50 без монтаж

 Pulsar Trail 2 LRF XP50 Thermal Imaging Weapon Scope осигурява остри, силно контрастирани термовизионни изображения, което го прави идеален за професионални ловци.

Термален прицел
Термален прицел Pulsar Trail 2 LRF XP50 без монтаж
Марка Pulsar
SKU 25PUL12095
Напиши ревю
9 790,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

СЛЕДВАЩОТО НИВО НА ТОПЛИННА ТОЧНОСТ
Построен на нова хардуерна платформа, включваща нов високочувствителен термоизобразителен детектор с <40 mK NETD и HD AMOLED микродисплей, TRAIL 2 LRF е в състояние да създаде рязко контрастиращо и пълно с детайли изображение при всякакви условия. Възможностите на термичния детектор се изтласкват още повече от собствените софтуерни функции на PULSAR като технологията за подобряване на детайла на изображението и режимите на наблюдение. Интегрираният лазерен далекомер осигурява бързи данни за обхвата в движение за прецизно снимане. Видеорекордер с 16 Gb вградена памет, Wi-Fi модул и редица други важни функции превръщат устройството в универсален инструмент за лов за най-взискателните професионалисти.

Високочувствителен термосензорен сензор
Термичният сензор за изображения с NETD 40mK осигурява перфектно разпознаване на детайлите дори при най-тежките метеорологични условия, когато топлинният контраст е нисък. Най-малките температурни разлики ще бъдат ясно видими по време на валежите, мъглата или студените сутрини при най-трудните условия за термовизора.

Изображение с висока разделителна способност
Остри, богато контрастирани термовизионни изображения за подобрена идентификация на животни, техните крайници и дори най-малките детайли, т.е. клони, листа, трева и терен.

Вграден прецизен лазерен далекомер
Вграденият, прецизен лазерен далекомер осигурява точно търсене на разстояние в два режима - Единично измерване на време и Режим на сканиране с ± 1 m точност до разстояние от 1 км. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по-добро разположение на изстрела.

Удароустойчив корпус от магнезиева сплав
Здрав и лек корпус от магнезиева сплав е проектиран да издържа на откат на висококалибрени пушки. Повишената структурна твърдост намалява вибрациите по време на изстрела и води до подобрена балистика, докато свойствата на магнезиевата сплав помагат да се осигури по-добро разсейване на топлината.

Технология за усилване на изображението
Технологията Image Boost е собствена комбинация от софтуерни алгоритми, която позволява повишаване на яснотата на изображението и цялостните детайли на изображението. Приложението на Image Boost прави картината да изглежда по-остра и по-детайлна, което позволява по-добри възможности за идентификация на обекта.

Пълноцветен, HD AMOLED дисплей
Новият HD дисплей на Trail осигурява свеж, богато контрастиран, ярко оцветен зрително поле, технологията AMOLED осигурява безупречно, течно изображение с висока разделителна способност и икономия на енергия

Широкоъгълен окуляр
Зрителното поле на сложния широкоъгълен окуляр с шест обектива, използван в TRAIL 2 LRF, се отличава с 20% увеличение в сравнение с предишния модел. В комбинация с HD качество AMOLED дисплей, окулярът осигурява богато и дълбоко възприятие на изображението.

Вграден фото и видео рекордер
Вграденият видеорегистратор е страхотно предимство, когато става въпрос за заснемане или заснемане на преживявания веднъж в живота. Едно натискане на бутона REC заснема кадри, които могат лесно да се споделят с колеги, приятели и семейство. 16 Gb вградена памет осигуряват много часове записано видео и тонове снимки.

16 Gb Вътрешна памет
16 Gb памет предлага достатъчно място за запис и заснемане на вълнуващи моменти. Записаните файлове могат по-късно да бъдат изтеглени на компютър или смартфон.

Дълъг обхват на откриване до 1800 m
Мощният обектив в комбинация с професионален сензор за термоизображение с NETD 40 mK осигурява изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние 1800 м при пълна тъмнина.

Персонализиращи се опции на прицела
Широка гама от цветови адаптивни мрежи, включително мащабируеми балистични стилове. Цветови опции: черно, бяло, червено и зелено.

Незабавно стартиране около 3 секунди
Благодарение на революционната електроника, TRAIL 2 LRF може да се включи почти моментално. Бързото стартиране увеличава живота на батерията и удължава общото време на работа. С възможност за незабавно стартиране уредът може да се задейства бързо, когато броят секунди.

Скорост на откат до .375 H&H, 12-Gauge и 9.3x64
Откат с мощност до 6000 джаула за безупречно представяне при по-големи калибри до .375 H&H, 12-габарит и 9,3x64.

Управление на нулеви профили
Съхранявайте до 5 нулиращи профила, с по 10 координати на разстояние всеки за различни ситуации, във вградената памет за бърза смяна на пушката и корекции в движение.

Картина в картина
Картина в картина показва увеличено изображение в горния център 10% от общото зрително поле за прецизно поставяне на кадър.

Променливо цифрово увеличение
Цифровото увеличение, до 8 пъти, осигурява подобрен фокус и цялостно разпознаване на целите на значителни разстояния.

Wi-Fi. Интеграция с IOS и Android устройства
Вграденият Wi-Fi модул осигурява свързаност на термична камера с Android или iOS смартфони или таблети. Комбинацията от смартфон и термокамера предлага набор от уникални функции като директно поточно предаване на изображения, изтегляне и споделяне на записани файлове, актуализация на фърмуера и много други.

IPX7 водоустойчив рейтинг
IPX7 водоустойчив - с защита за обилни валежи, сняг или други валежи. TRAIL 2 LRF е проектиран да работи безупречно, дори след subм версия в до 3 фута вода за до 30 минути.

Още функции
Висока честота на опресняване 50 Hz

Високата честота на изображението е важна при стрелба по движещи се цели. Високата честота на опресняване гарантира, че движението е плавно и в реално време, което позволява по-точна оценка на скоростта и поставяне на изстрела.

B-Pack захранване

Trail 2 LRF включва прогресивно автономно захранване B-Pack, състоящо се от бързо отделяща се, акумулаторна IPS7, 6,4 A-h батерия, проектирана да доставя до 8 часа. на експлоатация. Предлагат се и по-мощни батерии IPS14, както и кутии за батерии AA, които осигуряват перфектно решение за захранване извън мрежата.

Широк диапазон от работни температури

С устойчив на замръзване AMOLED дисплей, прицелните прицели Trail 2 LRF са проектирани да осигурят безупречно представяне при екстремни температурни граници от -25 ° C + 50 ° C.

Удобен за потребителя интерфейс

Trail2 LRF е проектиран с оглед на лекотата на работа. Отзивите на потребителите доведоха до най-удобния до момента интерфейс, пълен с лесна за четене, управлявана от икони, буквено-цифрова лента на състоянието в долната част на дисплея. Вътрешните елементи и опции в менюто също се показват на контрастираща градиентна основа, така че можете да следите настройките, без да губите от поглед целта си.

Дисплеят е изключен

По време на кратки периоди на бездействие и по-добро прикриване, Display Off изключва дисплея, без да прекъсва други работни функции. Използването на Display Off означава много по-бързо време за рестартиране, когато имате най-голяма нужда от него

Спецификации

Вид батерия
Li-Ion Battery Pack APS2
Поле на обхват
12.4x9.3 / 21.8x16.3
Режим на работа
Картина в картината
Режим на работа
Незабавно стартиране и режим "Изключен дисплей"
Сензор
640x480 @ 17 µm (NETD <40 mK)
Тегло
0.8 кг
Увеличение
2 – 16 (x8 zoom)
Честотна стъпка
2.4GHz
Формат на файловете снимки
.mp4 / .jpg
Дисплей
AMOLED
Размер на видео
1024x768
Обхват на заснемане
1800 мерта
Internet
Wi-fi
USB изход
MicroUSB порт
Работна температура
-25°C to +50°C
Размери
402x78x80 мм.
Вградена памет
16GB
Тегло
0.8 кг.

Съдържание

  • Pulsar Thermion XM50 Обхват на оръжия за термообработка
  • APS2 акумулаторна батерия
  • Зарядно устройство за батерии APS
  • Зарядно за мрежа
  • USB кабел
  • Дело
  • Плат за почистване на оптика
  • Ръководство за бърз старт
  • Гаранционна карта
  • Капак на батерията APS3

 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи