Термална дигитална цифрова насадка за нощно виждане PARD SA

Термална дигитална цифрова насадка за нощно виждане PARD SA

Водоустойчив
4 сезона
Компактни размери

Високо качествена термална оптика за нощново вжидане PARD SA

PARD SA
изчерпан
Термална дигитална цифрова насадка за нощно виждане PARD SA
Марка PARD
SKU 25PAR12024
Напиши ревю
4 800,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Термална дигитална цифрова насадка е компактна и лесно преносима, която може да се прилага за наблюдение на диви животни, лов, проучване на открито, охрана, нощно патрулиране и операции в морето.  Усъвършенствана с NST технология и вградена с детектор, тя също така се отличава с висока чувствителност, висока скорост на опресняване и висока оперативност. Времето за включване е по-малко от 2 секунди.

Технологията без затвор, използвана в термичните изображения на SA, носи нови възможности за термичната насадка, за модерен задвижващ сигнал, без смущения, бързо предаване, стабилността на системата е подобрена, няма замръзване на картината, елиминира мъртви точки.

SA има 4 спецификации на обектива: 19 мм, 25 мм, 35 мм, 45 мм. Цифровото увеличение е 3X, картината e с висока разделителна способност, точно увеличение, без изкривяване. Насадката може да предостави на потребителите снимки с пълно качество на HD изображение, като всички детайли са изключително ясни на фона на наблюдаваното, като храст, гора, форми на животни и др.

Насадката от серия SA е с висока якост при удар 6000 джаула. Всеки продукт е минал строги сеизмични тестове, преди да напусне фабриката. Вграденият E-компас показва посоката на компаса в реално време, може да се използва за идентифициране на посоката на обектите, може да го използвате и ако се загубите.

Вградени ca 9 стила на визирен кръст с 4 цвята, потребителите могат да избират стила и цвета според личните предпочитания, среда и режим на наблюдение, за да подобрят комфорта на наблюдение.

Версията SA-LRF има вграден далекомер, разстоянието между ловеца и наблюдаваната цел може да се изчисли от известната височина.

Насатката за термично изобразяване от серия SA е снабдена с метод на кръстосано калибриране, като коригира позицията на мерника към първата точка на удара, тогава целта на зануляването може да бъде постигната.

Корпусът е от 6061 Аерокосмическа алуминиева сплав с ултра лек дизайн на тялото, може ефективно да издържи удари, влага и прах, може да се използва при екстремни атмосферни условия. Теглото на тялото е по-малко от други далекомери около 435 грама, но производителността е далеч по-голяма.

Насадката може да работи стабилно в различни ситуации, като силен дъжд, сняг, удряне и т.н., всеки продукт е минал строг водоустойчив тест преди да напусне фабриката, нивото на водоустойчивост е IPX7.

Използването на 18650 литиева батерия, означава, че лесно може да бъдат сменени поради широкото им разпространение на пазара, стабилността е отлична при работа, може да се зарежда външно чрез USB.

Външен дисплей може да бъде свързан към SA, което позволява търсене и прецелване в реално време. 

Забележка:Продукта се продава само с предварителна заявка.

Спецификации

Видео размер
1024x768
Сензор
384×288, 17μm, 50Hz
Слот за TF карта
Да
Увеличение
1.5x - 6 x 2.5x – 10× 3.2-12.8x
Фокусно разстояние
1 m -∞ 3 m -∞ 5 m -∞ мм
Обектив
19mm/f1.0; 25mm/f1.0; 35mm/f1.0 °
Internet
Wi-fi
Захранване
Батерии тип 18650 V
Размери
147х51х65.5 155х51х65.5 162х51х65.5 мм.
Тегло
0.35 кг.

Съдържание

  • 1 бр.Прицел за нощно виждане Nv007
  • 1 бр.11 - 22mm гвоздеи
  • 1 бр.Презареждаема батерия 18650 (инсталирана)
  • 1 бр. Зарядно за батерията
  • 1 бр. Шестограм
  • 1 бр.USB кабел
  • 1 бр.Защитен калъф
  • 1 бр.Упътване/гаранция

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти