Туристически обувки Tundra, Естествен набук 2,0 мм, Мембрана: Alpitex

Туристически обувки Tundra, Естествен набук 2,0 мм, Мембрана: Alpitex

4 сезона
Водоустойчив
Мембрана
Туристически обувки

Качествени и удобни обувки, старанието което са вложили Alpina в модела Tundra е с гарантирана сигурност и защита , съчетан с максимален комфорт. Моделът Tundra е направен за всички видове терени. Естествен импрегниран набук 2,0 мм., Мембрана: Apitex, Подметка: Гума.

Туристически обувки Tundra
Марка Alpina
SKU 22ALP11605
Напиши ревю
279,00 лв.
Добави аксесоари
Камуфлажен маскировъчен чадър за лов Moultrie с Realtree Xtra Camo
Електронна звукова примамка Western Rivers Mantis 75R с LCD дисплей и компактни размери
Автоматична цифрова хранилка Spyboar, S-Feed с 28 времена на хранене
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Туристически Обувки Tundra 

 Всеки един от нас запален по планинския туризъм се нуждае от качествени и удобни обувки, затова Alpina са разработили точно такива обувки. Старанието което са вложили Alpina в модела Tundra е с гарантирана сигурност и защита , съчетан с максимален комфорт. Моделът Tundra е направен за всички видове терени.

Независимо дали е тежък скалист преход или равнинен терен. Естественият импрегниран набук 2,0 мм съчетан с дишаща водоустойчива мембрана Alpitex са максимално добра комбинация. Тази комбинация осигурява необходимият комфорт независимо от условията. Благодарение на ниското си тегло , обувките са подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов. Високотехнологични параметри и качество осигуряват стабилност и здравина дори и при хлъзгав терен. Подметката е така изработена, че се постига максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Голям плюс на подметката е че поради големината, формата и разположението на грайфера се осигурява добро сцепление на всеки терен.

Формата на подметката под петата осигурява лесно спиране докато грайфера под пръстите осигурява лесно изкачване. Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на Alpina. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Широчината на каналите между грайферите осигуряват по-лесно оттичане на вода и кал,с което се позволява подметката да остане чиста и така сцеплението се запазва максимално.

 

Забележка:Продукта се продава с три дни доставка.  

 

 

Спецификации

Клас
Trekking, Hiking, Hunting, Fishing (Ходене при равен терен, изкачване, лов и риболов)
Материал
Естествен импрегниран набук 2,0 мм, Мембрана: Alpitex, Подметка: Гума
Тегло
0.71 кг.

Съдържание

  • 1 чифт. Туристически обувки Tundra

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи