Употребявано защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT DOG ARMOR V2

Употребявано защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT DOG ARMOR V2

4 сезона
Водоустойчив
Лесно за почистване
UV защита
За кучета до 20 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 10 кг
За кучета до 5 кг

CaniHunt PROTECT DOG ARMOR V2 жилетката е изработена от висококачествени материали устойчири на разкъсване и абразия, терморегулира и помага за различаването му в лова

PROTECT DOG ARMOR V2
-13%
изчерпан
Марка CaniHunt
SKU 28CAN11979
Напиши ревю
550,00 лв.
474,00 лв. Спести 76,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Устойчивият на екстремности модел PROTECT DOG ARMOR V2 е създаден за предотвратяване на перфорация и абразия. За тази цел CANIHUNT избират да добавят допълнителен слой от балистична материя и допълнителна защита на бедрата и раменете, което прави новата PROTECT DOG ARMOR V2 най-иновативната на пазара по отношение на защитата и перфорация.

Покрити шевове

Тази техника подсигурява по-голяма гъвкавост и предотвратява нараняването на краката на кучето.

Два удължителя за врат

Два удължителя за врат, които идват с жилетката се махат с велкро. Горната вратна част има допулнителнo ухо, което подпомага захвата на каишката.

Задно удължение

Задното удължение е добавено  за да предотвратява отварянето на жилетката в допълнение към нормалното.

СЪСТАВ НА  ЖИЛЕТКАТА

Външно КОРДУРА 1100 TEX®

Ултра технически със структура RIPSTOP®: Устойчива на разкъсване материя, която  се поддържа постоянна дори в най-агресивните биотопи.

Противо разкъсване 100% ПОЛИЕТИЛЕН

3 слоя в основната част (гръден кош) и 2 слоя на предната част (шията) за максимално представяне и антиперфорация, високо производителност, изключителна гъвкавост и превъзходство работа.

Горещина-регулиращо покритие 

OUTLAST® LINING е направено от  микрокапсули, подплатата създава постоянен микро климат на кожата. OUTLAST® поглъща допълнителната топлина отделена от кучето. Дори и температурата на кучето да падне, жилетката ще го затопли със съхранената вече топлина. Жилетката прави постоянен микро климат.

Затягаща катарама

Затягащата катарама позволява лесно  поставяне и фиксиране на жилетката на кучето. Вместо ципове тя позволява настройката на правилния размер по по-лесен начин.

RIPSTOP FABRIC – Противразкъсваща се материя

Външната покривна тъкан на PROTECT PRO CANO жилетка е  CORDURA 1100 DTEX с

RISTOP структура, тя е почти устойчива на скъсване, платът е устойчив на повечето абразивни биотопи, като предоставя много висока мобилност за кучета благодарение на своята изключителна гъвкавост. Тази материя се обработва с 2 слоя индукция, което позволява жилетката да е водоотблъскваща и почти водоустойчива. Това също позволява антиперфориращата материя да бъде защитена от влага и UV лъчи. Ултра устойчива  шевна нишка е използвана за предпазване от влошаване на качествата на плата.

Рефлекторни страни

Кучето е видимо във всички ситуации благодарение на светлоотразителните ленти върху жилетката, на която има може да се отбележи телефонен номер.

Гумени Подложка

Подложката позволява да се спагат допълнителни каишки за пазлични дистанционни контролери. Ако жилетката се използва без импулсна тренировачна каишка предпазва от възможности за откачване

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Можете да почистите ловните жилетки в перална машина на максимум 40° C. Използвайте нормален перилен препарат, но не слагайте омекотител.

Някои от популярните породи и техните стандартни размери:

Дакел: 50Teckel dog armor V2 специален размер за Дакели

Ловен териер (Jagdterrier): 55

Словашки копой и подобни: (65) 70 (75)

Малък мюнстерлендер: 75

Английски пойнтер: 75-80

Унгарска визла: (80)

Немски Късопашат Пойнтер: (80) 85

Немски Късокосмест Пойнтер: 85

Григон: 85

Ваймаранер: 85 (90)

Спецификации

UV устойчивост
да
Водоустойчив
да
Материали
CORDURA 1100 TEX®, 100% POLYETHY, DYNEEMA threadsLEN,
Тегло
0.8 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитно облекло за куче CaniHunt PROTECT DOG ARMOR V2

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.

За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T70 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.