Челник Olight Perun 2 Mini 1100lm. NW

Челник Olight Perun 2 Mini 1100lm. NW

Perun 2 Mini е компактно и мощно акумулаторно фенерче/челник с 1100 лумена яркост, червена светлина за нощно виждане и магнитно зареждане, идеално за всяка ситуация на открито или у дома.

 

Челник Olight Perun 2 Mini 1100lm. NW
Марка Olight
SKU 26OLI12371
Напиши ревю
159,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Perun 2 Mini е мощно и компактно акумулаторно фенерче/челник, перфектно за вашите нужди както на открито, така и в дома.

Характеристики:

  1. Малък, но мощен: Въпреки че е малък колкото палеца ви, Perun 2 Mini впечатлява с максимална мощност от 1100 лумена, осигурявайки ярка и надеждна светлина навсякъде.
  2. Червена светлина: Новата функция с червена светлина ви позволява да осветите пътя си без да нарушавате нощното ви виждане и е идеална за аварийна сигнализация.
  3. Мултифункционална употреба: Използвайте го като ръчно фенерче или като челник с подобрената лента за глава. Магнитното прикрепване ви позволява да го използвате като работна светлина, прикрепяйки го към всяка желязна повърхност.
  4. Трицветен индикатор за заряда: Индикаторът за заряда показва оставащата мощност в три цвята: зелено (>60%), оранжево (60%-10%), червено (10%-5%) и мигащо червено (<5%), осигурявайки ви винаги ясна представа за състоянието на батерията.
  5. Подобрена лента за глава: Новият дизайн на лентата за глава намалява контактната площ с кожата, правейки я по-удобна и лека за носене дори при продължителна употреба.
  6. Магнитно зареждане: Снабден с USB магнитен кабел за зареждане, Perun 2 Mini се зарежда лесно и бързо, гарантирайки, че винаги сте готови за действие.

Перфектно за къмпинг, риболов, нощно бягане, ежедневна поддръжка и спешни случаи, Perun 2 Mini е вашият надежден партньор, осигуряващ максимална мощност и удобство във всяка ситуация. Не пропускайте възможността да се сдобиете с този невероятен продукт!

Спецификации

Влагоустойчив
Да
Време на светене
10 дни
Дължина на лъча
150 метра
Начин на зареждане
MCC 1A Mагнитен кабел
Осветеност
Максимална мощност 1100 лумена
Режими на светене
3 режима
Цвят на светлина
Бяла / Червена
Издържливост на лоши атмосферни условия
Да
Водонепромокаема
IPX8
Размери
6,4х2,2х2,06 см.
Тегло
0.054 кг.

Съдържание

 

  • Perun 2 Mini (включена батерия) x 1
  • Perun 2 Mini Pocket Clip x 1
  • MCC1A Магнитен кабел за зареждане x 1
  • Основа на фара x 1
  • лента за глава х 1 бр
  • Ръководство за потребителя x 1

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи