Челник Petzl Tikka Plus с четири режима на работа и устойчивост на дъжд

Челник Petzl Tikka Plus с четири режима на работа и устойчивост на дъжд

Време на светене 125 часа
Лумени 125
Дължина на лъча 50 метра
Батерия ААА

Осветеност: Максимален режим 100 часа , Нормален режим 125 часа.

Водоустойчив  IP X4, устойчивост на дъжд 

Челник Petzl Tikka Plus
изчерпан
Марка Petzl
SKU 26PET08769
Напиши ревю
85,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Челник Petzl Tikka Plus с четири режима на работа и устойчивост на дъжд

Новият Tikka plus челник на Petzl е с подвижна глава, която ви позволява да насочите светлината в желаното от вас положение. Има различни режими на работа, режим на бързо изключване и много други екстри. Подходящ е за лов, риболов, къмпинг, туризъм и други. Челната лампа Petzl TIKKA + е универсална и отговаря на изискванията на практикуващите outdoor дейности. Челник Petzl е висококачестен челник произведен от фирма с традиции.

Автоматично управление на светлината позволява да се предвиди на време смяна на батериите: - челната лампа автоматично преминава в резервен режим, когато батериите са почни изчерпани (сигнализира се с премигване на светлината) - когато батериите са вече почти напълно разредени се задейства червеното осветлиние, за да се съхрани една минимална светлина

Няколко режима и светлина в различни цветове, адаптирани за всякакви ситуации - режим, подходящ за осветяване на близко разстояние: комбиниран сноп предоставя широка и хомогенна светлина - режим, подходящ за ходене: комбиниран сноп лъчи с фокусиран участък, който позволява човек да се движи спокойно (100 лумена, 45 метра) - режим Boost (125 лумена, 50 метра) за краткотрайна максимално силна светлина - червена светлина за осветяване на близко разстояние и дискретност - мигащ режим за сигнализация, достъпен във всеки един момент.

Лесно се използва - бутон-прекъсвач, който лесно се натиска дори с ръкавици - текстилна ластична лента осигурява удобно и стабилно закрепване, необходимо при практикуване на динамични дейности - ластикът може да се пере, а кутията на батериите лесно се отваря, когато трябва те да се сменят.

Спецификации

Водоустойчив
IP X4
Захранване
Батерии AAA - 3 броя 1,5 V
Размери
6,8 x 4,7 x 3,7 см.
Тегло
0.1 кг.

Съдържание

  • 1 бр, Челник

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти