GPS кучешка каишка DogTrace DOG GPS X20 с приемник

GPS кучешка каишка DogTrace DOG GPS X20 с приемник

GPS
Водоустойчив предавател
Компактни размери
Презареждаща батерия

GPS система, с която знаете къде е Вашето куче! Благодарение на яркооранжевия си цвят лесно се забелязва! Идеален за ловни кучета! Съвременна технология! Следете до 9 кучета!

7 режима с различни индикации ()вибрация, звук, свтлина)
-9%
Марка Dog Trace
SKU 03DOT11259
Напиши ревю
880,00 лв.
800,00 лв. Спести 80,00 лв.
Добави аксесоари
Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT DOG ARMOR V3
Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT ECO
Защитно облекло за ловно куче CaniHunt PROTECT PRO CANO
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

GPS кучешка каишка DOG GPS X20 с приемник

DOG GPS X20 е икономичен вариант на устройство за локализиране на вашето куче в радиус от до 20 км. Можете да следите едновременно до 9 животни.

Комплектът се състои от трансмитер, който е вграден в каишката и приемник, на който се показва позицията на кучето и разстоянието му от Вас. Каишката има малки размери и тегло, които спомагат комфорта на кучето про време на употреба. Устройствата са  водоустойчиви. 

Трансмитерът приема мястото от GPS сателит и с помощта на радио честоти (RF) предава информация за позицията като я изпраща на приемника. За да осигури възможно най-висок обхват, моделът използва  най-модерната технология за модулация на радиосигнала с ниска консумация на енергия  LoRa™  (Long Range).  GLONASS  е глобална сателитна навигационна система, предназначена за бърза навигация с неограничен брой потребители.

При този модел премникът не прави връзка с мобилен телефон, функционалностите са по-малко на брой в разнение с модела Dogtrace DOG GPS X30,  но са напълно достатъчни за определяне местополежението на верния ви другар.

Устройството е снабдено със следните функции:

  • Бийпър - това е функция, специално проектирана за лов, при нея можете да разберете дали кучето стои на място или се движи. Можете да определите функцията според вида лов -  на птици или дива свиня. Има 7 режима с различни индикации ()вибрация, звук, свтлина)
  • Ограда - можете да определите периметър и да получите предупреждение когато животното излезе ивън него (мин. 30 м., макс. 2 км. от приемника). При напускане на зоната, приемникът издава непрекъснат звуков сигнал. Финциаята е достъпна за няколко кучета.
  • Waypoint - с тази функция запазвате GPS координат на мястото на приемника, като по-късно можете да навигирате до запазената точка. 
  • Компас - важна функция за определяне посоката.
  • Презареждаеми батерии с дълъг живот на каишката и приемника - около 40 часа работа. Двоен захранащ кабел за зареждане на каишката и предавателя.
  • Режим автомобил - каросерията и електрониката в автомобила могат да повлияят на функцията на цифровия компас в приемника - посоката към проследеното куче може да не се покаже правилно. Когато режимът CAR е активиран, посоката към кучето няма да се определя от цифровия компас, а от промяната на позицията на GPS приемника.

ВАЖНО! Моля, имайте предвид, че срока за доставка е до две седмици от направена поръчка.

Спецификации

Обхват
до 20 км.
Geofence
да
GPS
GPS GLONASS и LoRa ™
GPS
Високо чувствителен
Антена
да
Водоустойчив
да
Компас
да
Приемник
водоустойчив
Сигнализация
Звуков сигнал
Следене на кучета едновременно (при добавяне на допълнителни каишки)
до 9
Батерия
издръжливост на батерията до 40 часа mA/h
Батерия
с опция за презареждане mA/h
USB изход
да
Размери
Приемник : 119 х 62 х 15 мм /192 гр мм.
Размери
Кашка 77 x 45x 29 мм /142 гр см.
Тегло
1 кг.

Съдържание

  • 1 бр. трансмитер - каишка
  • 1 бр. предавател

Документация

Коментари

Рейтинг
5 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи