GPS смарт часовник VIVOACTIVE 4S от GARMIN

GPS смарт часовник VIVOACTIVE 4S от GARMIN

Стилен GPS смарт часовник, създаден за активен начин на живот

GPS смарт часовник VIVOACTIVE 4S от GARMIN
изчерпан
Марка Garmin
SKU 39GAR12093
Напиши ревю
599,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

GPS смарт часовникът VIVOACTIVE 4S от GARMIN Ви позволява да следите здравето си 24/7, да изтегляте любимата си музика лесно на своя часовник, включително плейлисти от Вашия Spotify®, Amazon Music или Deezer акаунт, и да слушате без телефон, само чрез свързване наслушалки (продава се отделно). Можете да използвате повече от 20 предварително заредени спортни приложения за спортове на закрито и открито, включително йога, бягане, плуване и други и да получавате лесни за следване анимирани силови, кардио, йога и пилатес тренировки директно на екран на часовника си. Дълг живот на батерията: до 8 дни в режим смарт часовник; до 6 часа в GPS и музикален режим.

Body Battery енергиен мониторинг измерва енергийното ниво в тялото Ви, за да определите най-подходящото време за активност и почивка.

Pulse Ox сензор измерва наситеността на кислород в кръвта през деня и по време на сън.

Проследяване на менструалния цикъл с приложението Garmin Connect ™ Ви позволява да регистрирате физически и емоционални симптоми, както и да подобрите навиците си за тренировка и хранене по време на всяка фаза от Вашия цикъл.

Проследяване на хидратацията е възможност да следите ежедневния си прием на вода, за да останете хидратирани.

Проследяване на дишането през целия ден, по време на сън, теренировка или йога.

Усъвършенстван мониторинг на съня разделя нощта на леки, дълбоки и REM етапи на съня, за да Ви даде пълна картина как спите.

Проследяването на стреса показва дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Дори ще получите напомняне, което ви подканя да направите кратка дихателна дейност за успокоение.

Вграден пулсомер непрекъснато следи сърдечната честота и Ви предупреждава, ако тя остава висока, докато сте в покой. Освен това помага да прецените колко се натоварвате по време на различни активности.

GPS смарт часовникът GARMIN VIVOACTIVE 4S  е направен за ежедневно носене - с лесно сменяеми каишки и издръжливо Corning® Gorilla® Glass 3 стъкло, водоустойчив с воден рейтинг до 5 ATM. Garmin Chroma Display улеснява виждането на екрана при всяко осветление. Животът на батерията продължава до 8 дни в режим смарт часовник и до 6 часа в GPS режим с музика. Определено няма да искате да свалите този часовник.

Анимирани тренировки, които гледате от китката си - няма повече търсите видеоклипове или треньори за демонстрации на тренировки. Този часовник разполага с лесни за следване, анимирани кардио, силови, йога и пилатес тренировки, които можете да гледате директно от екрана на часовника. Винаги можете да изтеглите още от Garmin Connect.

Всички дейности, които обичате - има повече от 20 предварително заредени профила за дейности на открито и закрито - включително ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други, които този часовник може да Ви помогне да проследите. Можете също да създадете персонализирани тренировки в приложението Garmin Connect.

Дишай - часовникът предлага разнообразни дихателни упражнения. Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да започнете дихателна дейност и часовникът ще проследи нивото на стрес и дишане, за да Ви помогне да разберете как по-добре да дишате.

Смарт известия - получавайте имейли, съобщения и сигнали директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместим смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако ползвате Android ™ телефон.

Музика - Лесно изтегляйте любимата си музика, включително плейлисти от Вашия акаунт в Spotify, Deezer или Amazon Music,можете да се свържете посредством безжични слушалки (продават се отделно) и да слушате без телефон.

Функции за безопасност и проследяване - когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, местоположението Ви може да бъде изпратено до контактите Ви ръчно или автоматично при необходимост - по време на дейности на открито чрез вграденото засичане на инциденти.

Garmin Pay - е безконтактно решение за плащане, което можете да ползвате.

Connect IQ Store позволява да изтеглите различни приложения, тапети и лесно да персонализирате устройството си по свой вкус, напълно безплатно.

Garmin Coach е безплатен личен треньор, който Ви помога да тренирате усилено.

Спецификации

Тегло
0.04 кг.

Съдържание

  1. vívoactive 4/4S
  2. Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
  3. Документация

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти