Hagopur Bio Duft-Depots – Депо за абсорбиране и запазване на аромата от примамка до 3 месеца

Hagopur Bio Duft-Depots – Депо за абсорбиране и запазване на аромата от примамка до 3 месеца

Hagopur Bio Duft-Depots са натурални ароматни депа за привличане на дивеч, които осигуряват дълготрайно действие и са безопасни за околната среда.

Hagopur Bio Duft-Depots
Марка Hagopur
SKU
Напиши ревю
29,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Документация
Коментари

Описание

Hagopur Bio Duft-Depots са иновативно решение за привличане на дивеч чрез използване на натурални аромати, създадени специално за успешен лов. Създадени с биоразградими съставки, тези ароматни депа осигуряват дълготрайно действие и са напълно безопасни за околната среда. Те имитират естествените аромати на горските животни и растения, като по този начин повишават ефективността на лова и привличат дивеча към желаната зона.

Защо да изберете Hagopur Bio Duft-Depots?

  • Ефективно привличане на дивеч: Специално разработените аромати увеличават шансовете за успешен лов, привличайки различни видове дивеч, като елени, глигани и лисици.
  • Натурални и биоразградими: Продуктът е изработен изцяло от екологично чисти съставки, които не замърсяват околната среда.
  • Дълготраен ефект: Ароматните депа осигуряват продължително действие, което позволява да поддържате желаното привличане на дивеч за по-дълъг период от време.
  • Лесни за употреба: Депата са компактни и могат лесно да бъдат поставени на стратегически места в ловната зона.

Основни характеристики:

  • Съдържание: Натурални аромати от растителен и животински произход
  • Продължителност на действието: До няколко седмици
  • Опаковка: Комплект от няколко депа за оптимално покритие
  • Приложение: Лесно закрепване към дървета, храсти или земя

Многобройни тестове потвърдиха, че депата издържат най-малко три месеца, дори и при лошо време. Те са идеални като носещ материал за голямо разнообразие от аромати - или с привличащ ефект, или за отблъскване на животни. Депата могат да бъдат окачени, залепени за клони или просто разположени.

В зависимост от времето и експозицията на депата, ароматите трябва да се активират отново приблизително на всеки четири седмици.

Спецификации

Обем
0,5 литра
Тегло
0.3 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Депа

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи