Kаишка за обучение на кучета Garmin - SPORT PRO™ BUNDLE

Kаишка за обучение на кучета Garmin - SPORT PRO™ BUNDLE

Водоустойчив приемник и предавател
Ниво на стимулация 1-10

Подходящо за тренировка на 1,2 или 3 кучета и се управлява от 1 устройство.

Garmin - SPORT PRO™ BUNDLE
Марка Garmin
SKU 05GAR12234
Напиши ревю
695,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Възпитателна каишка за обучение на кучета Garmin - SPORT PRO™ BUNDLE

SPORT PRO™ BUNDLE от Garmin дава по-голям контрол с повече простота.

Компактен и лек, Sport PRO е семпъл, интуитивен и лесен за използване с една ръка, без дори да го поглеждате. Той ви позволява да тренирате до 3 кучета (продават се отделно). Бързи избори при смяна между 10 нива на стимулиране и при контрола на помощните функции. Включва вградени BarkLimiter с регулируеми нива. Четири бутони контролират непрекъсната и моментна стимулация, вибрации, тонус и светлини. Устройствата за кучета и каишките разполагат с заменяеми дълги и къси звена за контакт.

Здрав, ергономичен дизайн

Sport PRO е лесен за работа с една ръка, така че да можете да държите очите си върху кучето си по всяко време, дори докато превключване между нивата на стимулация. Бързият бутон в горната част на преносимата конзола осигурява положителни кликвания при смяна между 10 нива на стимулация, тонове и други спомагателни функции, което позволява интуитивна работа. Превключвателя за мулти-кучета и цветните бутоните, комфортно се подреждат в ръката ви за лесен контрол. Фиксирана предавателна антена елиминира заплахата от изгубена или счупена антена, с обхват от 1,4 километра.

Множество методи на обучение

Изберете от 10 нива на непрекъсната и моментна стимулация или настройка за тонус и вибрации до 3 кучета (продават се отделно). Можете дистанционно да оперирате LED светлините, вградени в устройството на кучето, за да се съдейства за намиране на вашето куче в условия на ниска осветеност.

Вграден BarkLimiter с различни нива

Sport PRO разполага с вграден BarkLimiter с регулируеми нива. Можете да настроите нивото и да го увеличи, ако е необходимо, за адаптиране на корекцията за оптималното ниво необходимо за спиране на нежеланият лай за всяко куче.

Здрав, водоустойчив, дълготрен

Както ръчният предавател, така и устройството за кучете са проектирани да издържат на всички удари, натъртвания и условията за обучение и лов. Устройството за куче идва с две дължини на подвижни, неръждаеми, изолирани точки за контакт за надеждна работа в мокри условия и комфорт за кучето.

Sport PRO преносимата конзола е с воден рейтинг IPX7 и дори плава; устройството за куче е с воден рейтинг 1 ATM (10 m). Предавателя и устройството за куче разполагат с дълготрайни, презареждащи се, сменяеми литиево-йонни батерии. Индикатора за живота на батерията на предавателя и устройството за кучето ви позволява да знаете, кога трябва да  презареждате системата.

Спецификации

Стимулация
от 0 до 10
Водоустойчив
1ATM
Време за работа на максимална мощност
Ръчно устройство: 80 часа.; Устройство за кучета: 60 часа
Заменяеми контактни точки - дълги и къси
Да
Батерия
Презареждаема вградена литиево-йонна; несменяема (както ръчно устройство, така и устройство за кучета) mA/h
Размери
Ръчно устройство: 125 гр. Устройство за кучета: 98 гр. см.
Размери
Ръчно устройство: ( 5.4 х 13.6 х 3.5 cm); Устройство за кучета: (7.8 х 4.4 х 4.4 cm) см.
Подходящо за куче
Подходящо за тренировка на 1, 2 или 3 кучета
Водоустойчив приемник и предавател
IPX7
Тегло
0.5 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Ръчен контролер
  • 1 бр. Каишка за обучение на куче 

Документация

Коментари

Рейтинг
5 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи