Plegium Smart Интелигентна брошка за спешни случаи със съобщения за GPS местоположение

Plegium Smart Интелигентна брошка за спешни случаи със съобщения за GPS местоположение

Продуктите Smart Self Defense на Plegium са изработени, тествани и произведени в Швеция, за да се погрижат защитата както за мъже, така и за жени.

Plegium app
Plegium Smart Интелигентна брошка за спешни случаи със съобщения за GPS местоположение
Марка Plegium
SKU 45PLE12261
Напиши ревю
95,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Plegium Smart Emergency Button Wearable е преносим безшумен бутон / брошка - аларма, който изпраща безплатни автоматични текстови съобщения за GPS местоположение и телефонни обаждания до вашите контакти при спешни случаи.

Лесен за настройка: просто изтеглете безплатното приложение Plegium, свържете устройството към телефона си чрез Bluetooth и добавете своите контакти за спешни случаи. Избраните от вас контакти не трябва да правят нищо, за да могат да получат алармата.

Винаги надежден с 4 години живот на батерията – не е необходимо зареждане! Бутоните за задействане са поставени отстрани на устройството и трябва да се задържат за 2 секунди, за да се предотврати погрешно активиране на устройството.

Патентованата технология за носене от LumeoTech ви позволява да прикрепите устройството към всяка материя по ваш избор. Натиснете силно бутона към материята и завъртете плъзгача отстрани, за да го закрепите или откачите бързо.

Plegium предлага набор от висококачествени устройства за лична безопасност – внимателно проектирани, тествани и произведени в Швеция.

В случай, че активирате своя бутон за спешни случаи, най-вероятно искате да получите помощ – бързо. Ето защо направихме нашите интелигентни продукти за лична безопасност „свързани“ да потърсите помощ от разстояние.

Когато активирате своя бутон, вашите контакти за спешни случаи ще получат телефонно обаждане и текстово съобщение с вашето GPS местоположение, така че да могат да се обадят на полицията и да дойдат да ви помогнат.

Вашият бутон за спешни случаи и телефонът ви ще се сдвоят автоматично чрез Bluetooth чрез приложението Plegium. Приложението Plegium е безплатно и ние поемаме разходите за всички текстови съобщения и телефонни обаждания.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Спецификации

Размери
2,5х2,5х1,5 см.
Bluetooth Wireless
Да
Тегло
0.1 кг.

Съдържание

1 бр. Plegium Smart Интелигентният бутон

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи