Plegium Smart 5-в-1 Лютив спрей с GPS местоположение, спешни текстови съобщения, проследяване на живо, Bluetooth, сирена, LED стробоскоп

Plegium Smart 5-в-1 Лютив спрей с GPS местоположение, спешни текстови съобщения, проследяване на живо, Bluetooth, сирена, LED стробоскоп

Продуктите Smart Self Defense на Plegium са изработени, тествани и произведени в Швеция, за да се погрижат защитата както за мъже, така и за жени.

Smart Pepper Spray 5-in-1
Plegium Smart 5-в-1 Лютив спрей с GPS местоположение, спешни текстови съобщения, проследяване на живо, Bluetooth, сирена, LED стробоскоп
Марка Plegium
SKU 45PLE12258
Напиши ревю
120,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Plegium Smart Pepper Spray 5-in-1 е фин лютив спрей с максимална сила, оборудван със сирена, мигаща светлина и безплатни автоматични текстови съобщения за местоположение и телефонни обаждания до вашите спешни контакти.

Plegium Smart Pepper Spray за жени и мъже се предлага с включено приложение Plegium, както и с вашата покупка, 1-месечен безплатен пробен период на абонамента Plegium Premium, който в допълнение към основните функции ви дава 24/7 професионална услуга за наблюдение, паник бутон в приложението, GPS проследяване на живо и още!

Всички продукти на Plegium Smart Self-Defense за жени и мъже са внимателно проектирани, тествани и произведени в Швеция.

Ние използваме нов патентован, устойчив и лабораторен процес за производство на течност за лютив спрей, превъзхождаща другите марки. В зависимост от модела, спреят ще продължи 10-15 секунди непрекъснато пръскане.

Всички наши лютиви спрейове имат добавено силно концентрирано червено багрило и UV багрило, за да маркират нападателя.

В случай, че пръснете своя лютив спрей, най-вероятно искате да получите помощ – бързо. Ето защо решихме да направим нашите лютиви спрейове „свързани“ и да се подава сигнал за помощ от разстояние.

Когато активирате вашия спрей, вашите контакти за спешни случаи ще получат телефонно обаждане и текстово съобщение с вашето GPS местоположение, така че да могат да се обадят на полицията и да дойдат да ви помогнат.

Вашият лютив спрей и телефонът ви се сдвоят автоматично чрез Bluetooth чрез приложението Plegium. Приложението Plegium е безплатно и ние поемаме разходите за всички текстови съобщения и телефонни обаждания.

В допълнение към заслепяването на нападателя с лютив спрей е важно да се привлече вниманието към ставащото, за да се увеличи допълнително шансът извършителят да спре атаката си. Ето защо няколко от нашите продукти имат вградена сирена.

Сирената е по-силна от всяка друга самостоятелна персонална аларма на пазара.

Звукът на сирената е настроен да резонира на честоти, на които човешкият слух е най-чувствителен.

Нападенията често се случват, когато навън е тъмно. За да ви е по-лесно да се прицелите в очите на нападателя, няколко от лютивите спрейове на Plegium са оборудвани с много ярка LED светлина.

Когато пръснете лютия спрей, лампичката светва. Това позволява ясно виждане на струята лютив спрей и ви помага да настроите прицела си по-бързо.

LED светлината в лютивия спрей на Plegium има и друга екстра – присветва (по-точно 19 пъти в секунда), което има доказан дезориентиращ ефект върху нападателя.

Уреда разполага също с магнитен ключодържател с бързо освобождаване, който позволява отделяне на спрея с една ръка.

Закачете своя лютив спрей Plegium на ключодържателя си или в отделение от вътрешната страна на чантата си, за да знаете къде се намира. Ако трябва да го използвате, просто го издърпайте - ключодържателят се разцепва, за да можете бързо да извадите спрея и да го използвате.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Спецификации

Начин на разпръскване
10-15 сек непрекъснато пръскане
LED светлина
Да
Размери
3,7х3,4х11,5 см.
Bluetooth Wireless
Да
Тегло
0.1 кг.

Съдържание

1 бр. Лютив спрей

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи