Scent-A-Way спрей неутрализатор на миризма

Scent-A-Way спрей неутрализатор на миризма

Ефикасен неутрализатор на миризми и аромати. Използва сребърна технология Nanoshield за увеличаване на молекулярната повърхност за по-голямо елиминиране на миризмата

Scent-A-Way Bio-Strike
SKU 06ZZZ12153
Напиши ревю
35,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Scent-A-Way® Bio-Strike® спрей за контрол на миризмата е патентована формула, която е доказана в независима лаборатория, че е два пъти по-ефективна от всяка друга налична формула за елиминиране на миризми при лов.

Scent-A-Way® Bio-Strike® използва технологията Nanoshield за увеличаване на площта на молекулната повърхност за повишена ефективност на елиминиране на миризми. Атомизираните молекули атакуват миризмите, като същевременно продължават да се борят и предотвратяват миризмите дори след нанасяне. Независима лаборатория тества формулата на Scent-A-Way® Bio-Strike® Spray срещу водещи конкуренти на пазара за контрол на ловни аромати и установи, че Bio-Strike е 2 пъти по-ефективен от другата най-ефективна конкурентна формула.

 Scent-A-Way Field Spray е задължителен за всеки ловец на едър дивеч. Идеален за ловци на елени, сръндаци, лосове и хищници.

• 2 пъти по-ефективна от формулата на най-ефективният конкурент

• Използва сребърна технология Nanoshield за увеличаване на молекулярната повърхност за по-голямо елиминиране на миризмата

• 99,99% ефективен при унищожаване на действителната, а не възпроизвеждана човешка миризма

• Без мирис 

• Патентован

 

Спецификации

Съдържание
946 мл
Тегло
0.946 кг.

Съдържание

  •  1 бр. Scent спрей

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи