Електрически капан светлина за летящи насекоми в затворени помещения

Електрически капан светлина за летящи насекоми в затворени помещения

Убиец на насекоми за интериори

UVA светлина
SKU 06WIN12127
Yorum yaz
€ 19,06
Satın al
1
-
+
Açıklama
Spesifikasyonlar
İçeriği
Yorumlar

Açıklama

В борбата за дом без насекоми, високоефективният, електрически 4-звезден светлинен капан на Windhager е голяма стъпка в тази посока. Нетоксичната UVA светлина магически привлича летящи насекоми като мухи, комари и молци. Те незабавно са убити от силен токов удар и попадат в контейнер за събиране. Това отделение в долната част на лампата може лесно да се отваря, изпразва и почиства чрез завъртане. Преди да направите това, изключете щепсела!
 
БЕЗОПАСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
Не се използват химикали за привличане или убиване на насекоми. Веднага след като лампата е свързана към електрическата мрежа, тя е готова за употреба. 4 -ватовите лампи (9-вата в 4 STAR) излъчват UVA светлина, която е безвредна за хората и животните. Електрически заредената решетка е защитена от напълно изолиран пластмасов корпус, така че не може да бъде достигнат по невнимание.
 
Оригиналните резервни лампи за светкавици Windhager с различна сила на ват ги правят винаги готови за употреба.
 
Лампата против комари трябва да се използва само в затворени помещения, за да не бъдат случайно уловени полезни организми като пеперуди. В идеалния случай устройството трябва да бъде окачено на монтажната кука на височина 2 м и предпазва площ до 40 м². Най -добри резултати се постигат на тъмно: закачете светлинния капан привечер или на слабо осветено място, напр. в преддверието.

Spesifikasyonlar

Ağırlık
0.5 kg.

İçeriği

  •  1adet  

Belgeleme

Yorumlar

Ortalama puan
0 (0)

Yorum yaz

Ortalama puan

Tavsiyeler

Benzer ürünler

Satın al