Автомобилен преносим хладилник и фризер с компресор Evercool 12/220 V

Автомобилен преносим хладилник и фризер с компресор Evercool 12/220 V

4 сезона
Водоустойчив

Хладилна чанта  Evercool с вместимост 40, 50 или 60 литра работи като фризер и хладилник, охлажда от -22 до +10

Evercool комресор
изчерпан
Марка EVERCOOL
SKU 33NIJ12004
Напиши ревю
1 300,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

EVERCOOL е автомобилен преносим фризер, проектиран от най-добрия дизайнерски екип в Европа, в комбинация с известен хладилен експерт, който възприема метода на златното сечение, използвайки класически сив тон, напълно съчетава класическите и модерни елементи, водещи в световната модна тенденция.

Интелигентен контролен панел със специален водоустойчив дизайн, лесно може да регулирате и показва вътрешната температура. Дръжката е ергономично проектирана, вътрешната част е метал с висока якост и външната обвивка е от пластмасови и каучукови материали, може да издържи тегло от 150 килограма и може автоматично да се сгъва, за да спести ценно пространство в автомобила.

Хладилникът се състои от две части, фризерна и хладилна част. Във фризерната част има кошница за да защити хладилника от нараняване при поставяне на твърди предмети. Кошницата може да бъде разделена на две части, можете да регулирате пространството според вашите изисквания.

Вътре фризерната част е добре осветена с LED светлина. Много по-лесно е да се използва, когато околната среда е тъмна. LED осветлението светва автоматично при отваряне на капака.

Хладилникът EVERCOOL има технология за защита от ниско напрежение, с три функции за защита от ниско напрежение. Може да се побере във всякакъв вид автомобил. Ако напрежението на автомобила е под зададената стойност, хладилникът може да прекъсне електричеството, за да осигури захранването на автомобила, да гарантира безопасността при шофиране.

Хладилникът EVERCOOL има отличен топлоизолационен ефект, дебелината на стените е повече от 50MM, при изключено напрежение, той ще поддържа охлаждането до още 24 часа.

Горният капак е единственият в света, разполага с най-новата патентна технология на изобретението, може да се отваря и затваря или сваля от двете страни и няма нужда да се тревожите за посоката, но също така е удобен за почистване. 
EVERCOOL е наистина отличен енергоспестяващ продукт, той е преминал енергийното ниво A ++. Консумацията на енергия е 68.4kwh / годишно.

Спецификации

Вместимост
40, 50 или 60 литра
Водоустойчив
Да
Дръжки за пренасяне
Да
Изолация
PU пяна средно 45 мм дебелина
Консумация
AC 220V / 0.4A
Консумация
DC 12V / 4.2A
Външно захранване
DC 12/24V +AC 100-240V V
Размери
60l - 714*453*523 мм.
Размери
50l - 714*452*468 мм.
Размери
40l - 714*449*446 мм.
Тегло
20 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Хладилна чанта Evercool

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти